Chp Milletvekili Gökhan Zeybek: “Chpnin Gündeminde Olağanüstü Kurultay Yoktur”

CHP İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek, “CHPnin gündeminde olağanüstü kurultay yoktur” dedi.

Chp Milletvekili Gökhan Zeybek: “Chpnin Gündeminde Olağanüstü Kurultay Yoktur”
  • 28 Temmuz 2018, Cumartesi 14:49
CHP İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek, “CHPnin gündeminde olağanüstü kurultay yoktur” dedi.
CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban ile birlikte memleketi Bayburtta gelen Zeybek, CHP Bayburt İl Başkanlığını ziyaret etti.
PM Üyesi de olan Milletvekili Gökhan Zeybek, olağanüstü kurultay sürecine yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Genel seçimler sonrası bazı arkadaşlarımızın olağanüstü kongre toplanması yönünde girişimleri oldu. Ancak TBMMdeki milletvekili grubumuzun çok büyük bir çoğunluğu, parti meclis üyelerimizin yüzde 80i ve 59 il başkanımız kurultaya gerek olmadığı konusunda görüş beyan ettiler. Biz de örgütümüzden gelen eğilimleri dikkate alan bir anlayışa sahibiz. Biz bir kurultay toplanmasını yerel seçimlere gittiğimiz bu dönemde gerek olmadığını düşünüyoruz. Zaten böyle bir toplanma ihtimali olmadığı da ortaya çıkmıştır. Gündemimizde kurultay yoktur”.
Milletvekili Zeybek ve Alban, daha sonra CHP Bayburt İl Başkanı İbrahim Kaldırımoğlu ve partililerle bir süre sohbet ettiler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık