Chp Kütahyadan 41 Yıl Sonra Milletvekili Çıkarttı

Cumhuriyet Halk Partisi, (CHP) Kütahyadan 41 yıl sonra milletvekili çıkarttı.

Chp Kütahyadan 41 Yıl Sonra Milletvekili Çıkarttı
  • 26 Haziran 2018, Salı 12:10
Cumhuriyet Halk Partisi, (CHP) Kütahyadan 41 yıl sonra milletvekili çıkarttı.
CHP Kütahya İl Başkanı Makbul Sarı, parti binasında yaptığı açıklamada partisinin 1977 seçimlerinden bu yana Kütahyada milletvekili çıkaramadığını, 41 yılın ardından yeniden milletvekili çıkarmanın sevincini yaşadıklarını ifade etti. Sarı, 24 Haziranda gerçekleştirdiğimiz cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde 41 yıldır Kütahyada çıkaramadığımız milletvekilini bu yıl çıkararak Kütahyada bir tarih yazdık. Bunun için çok çalıştık. Bu çalışma yeni bir çalışma değildi. Milletvekili adayımız, eski il başkanımız Zeliha Aksaz Şahbaz ile birlikte 4 yıldır yoğun ve gayretli bir çalışma içerisindeydik. Bugün eğer bir milletvekili çıkardıysak 4 yıllık çalışmanın katkıları çok büyüktür. Milletvekili çıkardığımız için mutluyuz ama cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İncenin seçilmeyişinden dolayı da üzgün olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu süreçte emeği geçen parti teşkilatlarımıza, teşkilat üyelerimize ve tüm bize oy veren herkese teşekkür ederim diye konuştu.
CHPden Kütahya milletvekili seçilen Dr. Ali Fazıl Kasap da 41 yılın ardından Kütahyada CHPnin gurur yaşadığını dile getirdi. Kasap, Bu dönem zarfında Kütahyayı hastaya benzeteceğim. Kütahyanın karaciğeri, dalağı, böbreği, neyi varsa alındı. Bir uyandırma odasına ihtiyaç vardı. İnşallah önümüzdeki dönemde ameliyattan sonra uyanmayan hasta uyanacaktır ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık