Chp Çesob Ziyareti

CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, CHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender ve CHP Basın Sorumlusu İlhami Türksal, sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında Çesob’u ziyaret ettiler.

Chp Çesob Ziyareti
  • 11 Ocak 2019, Cuma 9:01

CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, CHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender ve CHP Basın Sorumlusu İlhami Türksal, sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında Çesobu ziyaret ettiler.

CHP Heyetini Çesob Başkanı Recep Gür ve Meslek oda başkanları karşıladı. CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse ziyarette şunları dile getirdi;” CHP Genel Merkezi tarafından 81 ilde ekonomik kriz ve krizin etkilerini araştırmak üzere komisyonlar kurulduğunu, Çorumdaki ekonomik kriz ve etkilerini araştırmak üzere CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere ve kendisinin görevlendirildiğini söyledi.”

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere; “Çorumda esnafın durumunu açılan ve kapanan iş yeri sayısı ve esnafın sorunlarını, beklentilerini raporlaştırarak CHP Genel merkezine ileteceğini söyledi.”

Çesob Başkanı Recep Gür ve Meslek oda başkanları yaşanan ekonomik kriz ve Çorumda esnafın durumu ve beklentileri hakkında CHP heyetine kapsamlı bilgi verdiler.

Çesob Başkanı Recep Gür ve Meslek oda başkanları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek CHP heyetine teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık