Chp Alaca Belediye Başkanını Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi tarafından Alaca Belediye Başkanlığı’na adaylığı onaylanan Sedat Genç, günü makam odasında oturarak geçiren bir belediye yönetimi değil, çalışan, üreten, hizmet eden, Alaca’yı marka haline getirecek bir belediye yönetimi olacaklarını söyledi.

Chp Alaca Belediye Başkanını Açıkladı
  • 26 Aralık 2018, Çarşamba 9:12

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi tarafından Alaca Belediye Başkanlığına adaylığı onaylanan Sedat Genç, günü makam odasında oturarak geçiren bir belediye yönetimi değil, çalışan, üreten, hizmet eden, Alacayı marka haline getirecek bir belediye yönetimi olacaklarını söyledi.

CHPden Alaca Belediye Başkanlığı adaylığı kesinleşen Sedat Genç için 14 Aralık 2018 Cuma günü Alacada bir tanıtım toplantısı düzenlendi.

Alaca Belediyesi Kültür Salonunda düzenlenen aday tanıtım toplantısına CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, Eski Milletvekili Feridun Ayvazoğlu, Eski İl Başkanları Gazi Özkubat, Cengiz Atlas, Kargı Belediye Başkan Adayı Kemal Dümenci, Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, Aşdağul Belediye Başkanı Dursun Uzunca, Sungurlu İlçe Başkanı Ali Erayhan,  Ortaköy İlçe Başkanı Engin Demir, Kadın Kolları İl Başkanı Gülhan Eke, Gençlik Kolları Başkanı Onur Topkül, İl ve Merkez İlçe yöneticileri, Çorum Belediye Meclisi Üyeleri Necdet Biçer, Sezer Yalçınkaya, Levent Çöphüseyinoğlu, Tuncay Yılmaz ve Naz Bulut, Çorum Belediye ve İl Genel Meclisi Aday Adayları ile partililer ve davetliler katıldı.

ÇİMEN: ALACADA ADİL VE EŞİT HİZMET

VEREN BİR BELEDİYE YARATACAĞIZ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından bir konuşma yapan CHP Alaca İlçe Başkanı İsmail Çimen, Alacanın eşit ve adil bir belediye yönetimine kavuşabilmesi için ellerini taşın altına koyduklarını belirterek, 31 Martta Alacada halkçı bir belediye inşa etmek için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

TÜFEKÇİ: CHPLİ BELEDİYELERDE

ASGARİ ÜCRET 2.200 TL OLACAK

CHP Çorum İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, 31 Mart Yerel Seçimleri için belediye başkan adaylarını belirleme çalışmalarını sürdürdüklerini, bugüne kadar Merkez İlçe başta olmak üzere Oğuzlar, Kargı, Ortaköy ve Alaca ilçeleri ile Aşdağulda başkan adaylarını belirlediklerini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun ‘CHPli belediyelerde asgari ücretin 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren iki bin 200 olacak şeklindeki müjdesine de dikkat çeken Tüfekçi, ‘CHPli belediyeler huzur ve bereketin teminatıdır. Kazanacağımız belediyelerde, başkanlarımız ekipleriyle birlikte halkımızın huzuru ve refahı için var güçleriyle canla-başla çalışacaklarına güvenimiz tamdır. şeklinde konuştu.

GENÇ: GÖÇ VEREN DEĞİL, GÖÇ ALAN BİR ALACA YARATACAĞIZ

Sözlerine; ‘Belediye başkan adaylığı görevini layıkıyla yerine getirmek için gece gündüz demeden çalışacağıma, hepinizin huzurunda söz veriyorum. diye başlayan CHP Alaca Belediye Başkan Adayı Sedat Genç,  ‘Hep beraber çalışıp, Allahın izniyle bu görev ve sorumluluktan alnımızın akıyla çıkıp, 1 Nisan 2019da çok kıymetli ve değerli Alaca halkının vereceği oylarla belediye Başkanı seçilerek yüzünüzü kara çıkartmayacağıma inancım tamdır. dedi.

Günü makam odasında oturan değil, çalışan, üreten, hizmet eden, Alacayı marka haline getirecek bir belediye yönetimi oluşturacaklarını ifade eden Sedat Genç, Alacanın Çorumun tahıl ambarı olduğuna da dikkat çektiği konuşmasının devamında 16 Maddeden oluşan temel politikaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZIN TEMEL POLİTİKALARI VE PROJELERİMİZ ŞÖYLE:

GÜLER YÜZLÜ BELEDİYECİLİK,  ULAŞILABİLİRLİK, ÇALIŞAN VE ÜRETEN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI, GERÇEKÇİ KENT ETÜDÜ, ETKİLİ STRATEJİK PLAN, SOĞUK HAVA DEPOLARI, KENT DÜZENLEMELER EĞİTİM, İSTİHDAM YARATMA KAPASİTESİ, KÜLTÜR VE SANAT, TURİZM VE TANITIM, SPOR HİZMETLERİ MUHTARLAR KONSEYİ, HESAPVEREBİLİRLİK VE SAYDAMLIK, ENGELLİLER KURUMU, YAŞLI DOSTU BELEDİYE

Tüm bu saydığım projelerden görebileceğiniz üzere, bu kenti hep beraber göç veren değil, göç alan bir kent haline getireceğiz Alaca sokaklarında, caddelerinde, “beni eleştirecekler” korkusundan dolayı gezemeyen, dolaşamayan bir başkan olmayacağım. Geçmişte ve bugün nasıl aranızda geziyorsam, aynı şekilde içinizden biri olan bir başkan olacağım.

Hepinize tek tek teşekkür ederim.

Vakit tamam, değişim vakti.

Vakit tamam, Alaca Belediyesini, Türkiye Cumhuriyeti Alaca Belediyesi yapma vaktidir.

Alacamızı Gençleştirecek ve geliştireceğiz.

Aday tanıtım toplantısı, CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıçın da kısa bir selamlama konuşması ve günün anısına toplu fotoğraf çekilmesi ile son buldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık