Çankaya: Halkla Bütünleşmiş Bir Belediye Anlayışı İçin Adayım

Halk TV Genel Müdür Yardımcısı ve CHP Çukurova Belediye Başkanı Aday Adayı Kadir Çankaya, Halkla bütünleşmiş bir belediyecilik anlayışıyla yepyeni bir belediyeciliği Adanaya getireceğiz dedi.

Çankaya: Halkla Bütünleşmiş Bir Belediye Anlayışı İçin Adayım
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 11:30
Halk TV Genel Müdür Yardımcısı ve CHP Çukurova Belediye Başkanı Aday Adayı Kadir Çankaya, Halkla bütünleşmiş bir belediyecilik anlayışıyla yepyeni bir belediyeciliği Adanaya getireceğiz dedi.
Kadir Çankaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Gazeteci Uğur Dündarla birlikte, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Misafirhanesi ve Dumlupınar Sosyal Tesislerinin açılış törenine katıldı.
Kılıçdaroğlu ve Dündarla birlikte açılış kurdelesini kesen Çankaya, Çukurova ilçesi için projelerini anlattı.
Cumhuriyet Halk Partisinin yerelden genele iktidara sloganı doğrultusunda bu kutlu göreve aday olduğunu belirten Kadir Çankaya, Adanayı ve sorunlarını çok iyi biliyorum. Uzun yıllar Adanada görev yaptım ve belediyelerle birçok televizyon programı gerçekleştirdim. Bu vesileyle belediyelerin hayata geçirdiği ve geçirmeye çalıştığı projeleri de yakından izleme fırsatım oldu. Bir Adanalı olarak, Çukurova ilçesine başkan adaylığı için yola çıktım. Bu konuda bana destek veren tüm büyüklerime ve Adana halkına teşekkür ediyorum. Halktan alacağımız gücü yine halk için kullanmak için bu kutlu göreve aday oldum. Bunun içinde geniş bir kadroyla, Çukurova ilçesi için projeler hazırladık. CHPli belediye başkanlarımızın yaptığı başarılı hizmetlere, yenilerini eklemek için vargücümüzle çalışacağız. Genel Merkezimiz görev verdiği takdirde, hazırladığımız projeleri halkımızla paylaşıp, halkımızın istekleri doğrultusundaki hizmetlere ağırlık vereceğiz. Çukurova halkına güveniyorum. Halkla bütünleşmiş bir belediyecilik anlayışı ile yepyeni bir belediyeciliği Adanaya getireceğiz dedi.
Dumlupınarın tarihteki yerine de değinen Başkan Adayı Kadir Çankaya, Türkiye Cumhuriyetinin temelinin atıldığı, destanların yazıldığı Dumlupınar ilçemiz maalesef hükümetlerin gazabına uğramış, yapılan yatırımlardan nasibini almamıştı. Değerli büyüğüm Duayen Gazeteci Uğur Dündar, bu konuda bir çağrıda bulunarak, tüm belediyeleri harekete geçirdi. Dündarın çağrısına, Çukurova Belediyemizin de aralarında yer aldığı CHPli belediyeler sahip çıktı ve Dumlupınarın ihtiyacı olan birçok eksiği giderildi. Bugün de, tarihimize adını altın harflerle kazımış ilçemizde, iki önemli eserin açılışını gerçekleştirdi. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Uğur Dündarla birlikte açılış kurdelesi kesmenin mutluluğunu yaşadım diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık