Bir Başkadır Yıldırımda Ramazan

Yıldırım Belediyesi, Ramazan ayında da dopdolu bir kültür - sanat takvimi hazırlayarak, ilçede her gece başka bir mahalle ile Bayrak Meydanı’nda oluşturulan Ramazan Sokağı’nda birbirinden güzel etkinlikler düzenleniyor.

Bir Başkadır Yıldırımda  Ramazan
  • 29 Mayıs 2018, Salı 19:25

Ramazan ayının manevi atmosferine ve gelenekselleşen Ramazan etkinliklerine uygun programlarla ilçe sakinlerinin karşısına çıkan Yıldırım Belediyesi, hazırladığı zengin programlarla Yıldırımlılara coşku dolu akşamlar yaşatıyor. Ramazan boyunca önemli isimlerin yanı sıra, ilahi dinletileri, orta oyunları, sohbetler gibi farklı etkinliklerle ilçe sakinlerini buluşturacak olan Yıldırım Belediyesinin, Bayrak Meydanında düzenlediği orta oyunu ve Karagöz Hacivat gösterisine ilçe sakinleri yoğun ilgi gösteriyor. Mobil sahne olma özelliğine sahip TIR ile de 27 farklı mahallede Ramazan coşkusunu yaşatacak olan Yıldırım Belediyesi, ilk olarak Vakıf, Zümrütevler ve Kazımkarabekir Mahallesi sakinlerine sokak tiyatrosu, ateşbaz, ilahi konseri izleme ayrıcalığı tanıdı. Gösterilerin yanında çocuklar için oluşturulan oyun parkuru ve 12 D sinemada minikler doyasıya eğlenerek Ramazan coşkusunu doyasıya yaşıyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık