Belediye Başkanından İnceye İmza Kampanyası Desteği

Kırklareli Belediye Başkanından, Muharrem İnceye genel başkanlık için imza kampanyası desteği.

Belediye Başkanından İnceye İmza Kampanyası Desteği
  • 07 Temmuz 2018, Cumartesi 11:09
Kırklareli Belediye Başkanından, Muharrem İnceye genel başkanlık için imza kampanyası desteği.
Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, CHPnin 24 Haziran Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İncenin Genel Başkan olarak daha iyi hamleler yapabilmesinin önünü açmak adına yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanı olarak ben dahil, Kırklareli 5 kurultay delegemiz ve YDK üyemizin kurultay için imzaları hazırıdır” dedi.
“Muharrem İnce, toplumun her kesimine dokunmayı çok kısa süre içerisinde başarmış”
Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu doğru hamlelerle seçim sürecine yön vermiş ve umutlarımızı yeşertmiştir. Alınan kararlar neticesinde aday olan Muharrem İnce, toplumun her kesimine dokunmayı çok kısa süre içerisinde başarmış ve on yıllardır yapılmayanı yaparak, bizi yüzde 30un üzerine çıkartmıştır. Görüyorum ki sokaklarımız, tabanımız ve örgütümüz çok açık bir biçimde sayın İncenin başarısı için kenetlenmiştir ve gelecek için çalışmak istemektedir” ifadelerini kullandı.
“Ben dahil, Kırklareli 5 kurultay delegemiz ve YDK üyemizin kurultay için imzaları hazırıdır”
Muharrem İncenin Genel Başkanı olarak daha iyi hamleler yapacağını da açıklayan Kesimoğlu, “Bundan sonra Sayın Muharrem İncenin Genel Başkan olarak daha iyi hamleler yapabilmesinin önünü açmak adına, Türkiyede Muharrem İnceye yüzde 58 ile en çok desteği ile Kırklarelinin Belediye Başkanı olarak ben dahil, Kırklareli 5 kurultay delegemiz ve YDK üyemizin kurultay için imzaları hazırıdır. Sürecin Cumhuriyet Halk Partisine yakışır bir olgunlukta ve saygın bir biçimde tamamlanmasını diliyor, selam, sevgi, ve saygılarımı sunuyorum” diyerek açıklamasını noktaladı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık