Başkan Türkyılmazdan Büyükşehire İlaçlama Çağrısı

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yaz mevsiminde artan sivrisinek ve karasinek popülasyonuyla ilgili Mudanyalılardan gelen şikayetler üzerine Büyükşehir Belediyesi’ni göreve çağırdı.

Başkan Türkyılmazdan Büyükşehire İlaçlama Çağrısı
  • 11 Haziran 2018, Pazartesi 21:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yaz mevsiminde artan sivrisinek ve karasinek popülasyonuyla ilgili Mudanyalılardan gelen şikayetler üzerine Büyükşehir Belediyesini göreve çağırdı. İlaçlama hizmetinin, yasa gereği Büyükşehir Belediyesi tarafından tek elden yürütüldüğünü belirten Başkan Türkyılmaz, vatandaşların ilaçlamayla ilgili talep ve şikayetlerini 716 11 66 numaralı telefona iletebileceğini söyledi.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yaz aylarında halk sağlığını tehdit eden en önemli faktörlerden biri olan karasinek ve sivrisinek artışı ve ilaçlama çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Sinekle mücadele çalışmalarında yetkinin Büyükşehir Belediyesine geçmesi nedeniyle sıkıntılar yaşadıklarını belirten Başkan Türkyılmaz, sık sık ilaçlamayla ilgili şikayet telefonları aldıklarını söyledi. İlaçlama hizmetinin, Büyükşehir Belediyesi tarafından tek elden yürütüldüğünü hatırlatan Başkan Türkyılmaz, Büyükşehiri göreve davet ederken, vatandaşların ilaçlama ilgili talep ve şikayetlerini 716 11 66 numaralı telefona iletebileceğini belirtti.  

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık