Başkan Toçoğlu Seçim Sonrası İlk Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

AK Parti İl Teşkilatının 24 Haziran seçimlerinin ardından gerçekleştirdiği ilk yönetim kurulu toplantısına Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğluda katıldı.

Başkan Toçoğlu Seçim Sonrası İlk Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı
  • 03 Temmuz 2018, Salı 16:29
AK Parti İl Teşkilatının 24 Haziran seçimlerinin ardından gerçekleştirdiği ilk yönetim kurulu toplantısına Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğluda katıldı.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti SKM Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuzla birlikte 24 Haziran seçimlerinin ardından gerçekleşen ilk yönetim kurulu toplantısına katıldı. AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç gerçekleştirilen toplantıda yaptığı açıklamada , “24 Haziran seçim sürecinde Sakarya teşkilatı olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar gerçekleştirdik. Belediyelerimiz, teşkilatlarımız, yol arkadaşlarımız ve vatandaşlarımızla elimizden gelen gayreti gösterdik. Öncelikle desteklerinden ve gayretlerinden dolayı herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler AK Partide siyaset yapıyoruz. İlkelerimize bağlı kalarak hareket etmeye devam edecek, sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getireceğiz” diye konuştu.
“Kardeşlik hukukuna bağlı kalacağız”
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada, “Öncelikle 24 Haziran seçimleri öncesinde büyük bir özveriyle çalışan teşkilat üyelerimize teşekkür ediyoruz. Seçim sürecinde fedakârca çalışan İl ve ilçe teşkilatlarımıza, kadın ve gençlik kollarımıza çok şey borçluyuz. Hamdolsun Sakayamız Sayın Cumhurbaşkanımıza yüzde 70in üzerinde bir oy ile destek gösterdi. Şimdi birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürecek, he zaman ve her şartta kardeşlik hukukuna bağlı kalarak davamıza hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.
“10 milyon fazla oy”
AK Parti SKM Başkanı ve Milletvekili Ali İhsan Yavuz ise yaptığı açıklamada, “24 Haziranda ülke olarak zor bir seçimi geride bıraktık. Sayın Cumhurbaşkanımız 26 milyonun üzerinde oy ile tüm oyların yüzde 52sini elde etti. En yakın rakibimizin 11 milyon üzerinde bir rakama ulaştık. Ülkemizin doğusunda batısında, güneyinde kuzeyinde 81 ilinde seçimleri koordine ettik. Hamdolsun başarılı bir seçim süreci geçirdik. Şehrimizde de güzel bir şekilde bu süreci tamamladık. Teşkilatlarımızın değerli üyelerine çalışmaları için teşekkür ediyorum. Şimdi sorumluluklarımız arttı. Daha fazla çalışmalıyız” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık