Başkan Toçoğlu: “Oy Oranımızı Yükselteceğiz”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 126. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı.

Başkan Toçoğlu: “Oy Oranımızı Yükselteceğiz”
  • 14 Eylül 2018, Cuma 14:00
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 126. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın başkanlığında gerçekleştirilen 126. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı. AK Parti Genel Merkezinde milletvekilleri, il başkanları, Büyükşehir ve ilçe belediye başkanları ile parti mensuplarının yoğun katılımı gerçekleştirilen program sonrasında Başkan Toçoğlu, değerlendirmelerde bulundu. Başkan Toçoğlu toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanın başkanlığında gerçekleştirilen 126. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına İl Başkanımız, Gençlik Kolları Başkanımız ve Adapazarı Belediye Başkanımızla birlikte katıldık. Sayın Cumhurbaşkanımız ekonomi alanında verilen mücadelenin yanında yerel seçim hazırlıklarının da sürdürüldüğünü ifade ettiler. Mart seçimlerinden güçlenerek çıkacağımızı belirttiler. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi inşallah yerel seçimlerde oy oranımızı yükselteceğiz” dedi.

“Daha fazla üreteceğiz”
Toçoğlu açıklamalarını şu şekilde tamamladı: “Cumhurbaşkanımız yerel seçimlerden oy oranımızın ve belediye sayımızın artması gerektiğini ifade etti. Hamdolsun şehrimizde bulunan tüm belediyeler AK Parti hizmetleriyle geleceğe emin adımlarla yürüyor. İnşallah Mart 2019 seçimlerinde mevcutta olduğu gibi tüm belediyelerimiz AK Partiyle yola devam edecek, oy oranımızı ise yükselteceğiz. Projelerimizi hızlandıracağız. Daha fazla çalışacak, daha fazla üreteceğiz. Yorulmayacağız, çalışmalarımızı temel ilkemiz olan tevazu içerisinde sürdüreceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi gönüllerde olmaya devam edecek, milletimizle birlikte 2023, 2053, 2071 hedeflerine yürüyeceğiz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık