Başkan Toçoğlu Ankarada Ziyaretler Gerçekleştirdi

Ankaraya giden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Toçoğlu Ankarada Ziyaretler Gerçekleştirdi
  • 29 Ağustos 2018, Çarşamba 16:59
Ankaraya giden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ankarada bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Beraberinde SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş ve Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ile AK Parti Genel Merkezinde Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ile bir araya geldi. Başkan Zeki Toçoğlu, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ile Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcıyı ziyaret etti. Sakaryanın her zaman ayrı bir öneme sahip olduğunu dile getiren Yazıcı, Sakaryaya selamlarını iletti. Toçoğlunu ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ise; Sakaryadan yeni dönemde büyük bir destek beklediklerini dile getirerek; Sakaryaya özel önem verdiklerini ifade etti.

“Başarı dilekleri”
Temasları kapsamında AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuzu da ziyaret eden Başkan Toçoğlu, Yavuza yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek başarı dileklerini iletti. Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlunu Genel Merkezimizde ağırladık. Nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi.

“AK Partiyle büyümeye devam”
Genel Başkan Yardımcısı Yavuz yaptığı açıklamada, “Milletvekillerimiz, yerel yönetimlerimiz, teşkilatımızla birlikte birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyoruz. Şehrimiz için çalışmalar gerçekleştiriyor, şehrimizin projelerini Ankarada takip ediyoruz. Şehrimiz hem yerel yönetimlerimizin hem de hükümetimizin yatırımları ile gelişiyor, büyüyor. Bu şehre hizmet etmek adına yaşanan her gelişme heyecanımızı arttıyor, bizlere motivasyon katıyor. Önümüzde yerel seçimler var. Hem şehrimizde hem de ülkemizde AK Parti olarak seçimlerden en iyi şekilde ayrılacak, ülkemizi, şehirlerimizi AK Parti siyasetiyle kalkındırmaya devam edeceğiz” dedi.

“Örnek şehir Sakarya”
Ziyaretlerde konuşan Başkan Zeki Toçoğlu, “Ankarada partimizin genel merkezini ziyaret ettik. Genel Başkan Yardımcılarımız Hayati Yazıcı, Ali İhsan Yavuz ve Mahir Ünalı ziyaret ederek, yeni dönemin hayırlı olmasını temenni ettik. Şehrimize ilişkin bilgiler verdik. Genel Başkan Yardımcılarımız da Sakaryanın yanında olduklarını belirterek, selamlarını ilettiler. Hamdolsun hem hükümetimizin yatırımları hem de yerel yönetimler olarak hayata geçirdiğimiz projelerle Sakarya örnek bir şehirdir. AK Parti erdemliler hareketidir. AK Partide siyaset yapmak ilkeli olmak, tevazuyu hep en önde tutmaktır. Her zaman kardeşlik hukukuna bağlı kalarak davamıza hizmet etmektir. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi gönül belediyeciliği ile milletimizle kucaklaşmaktır. AK Partide siyaseti; ilkelerle, değerlerle yapmaktır. Önümüzde yerel seçimler var. En iyi şekilde çalışacak, şehrimizde başarılı bir sonuç elde edeceğiz. Bu vesileyle Genel Başkan Yardımcılarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık