Başkan Toçoğlu 127. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına Katıldı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ankarada 127. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı.

Başkan Toçoğlu 127. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına Katıldı
  • 26 Ekim 2018, Cuma 17:03
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ankarada 127. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğanın başkanlığında gerçekleştirilen 127. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğluda katıldı. AK Parti Genel Merkezinde milletvekilleri, il başkanları, büyükşehir ve ilçe belediye başkanları ile parti mensuplarının yoğun katılımı ile gerçekleştirilen toplantının ardından Başkan Toçoğlu, değerlendirmelerde bulundu.

Tevazu içerisinde çalışacağız
Başkan Toçoğlu yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanın başkanlığında gerçekleştirilen 127. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına İl Başkanımız, kadın ve gençlik kolları başkanlarımız ile Adapazarı Belediye Başkanımızla birlikte katıldık. Sayın Cumhurbaşkanımız tevazunun hep ön planda tutulması gerektiğini ifade ederek, gurura, kibire, hizipçiğe AK Partide yer olmadığını söyledi. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi asıl gayemizi aklımızdan bir an olsun çıkarmayacağız. Bizim asıl gayemiz milletimize hizmet etmek, gönüllere girmektir. Temel ilkemiz olan tevazu ile ilkelerimize bağlı kalarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. En büyük referansımız olan hizmetlerimizi milletimizle, hemşehrilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi şehrimizi geleceğe taşıyacak altyapı, üstyapı faaliyetlerini sosyal belediyecilik projelerini milletimizin hizmetine sunacağız. Bizim asli misyonumuz milletimize hizmettir. Bu yolda daha fazla çalışmaya ve gayret etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık