Başkan Dündardan Bihmede Ziyaret

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneğini (BİHMED) ziyaret etti.

Başkan Dündardan Bihmede Ziyaret
  • 21 Haziran 2018, Perşembe 7:15

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneğini (BİHMED) ziyaret etti.

Başkan Dündar, belediye başkan yardımcılarıyla birlikte BİHMED Başkanı Kadir Oruç ve yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Dündara imam hatip camiasına sağladığı önemli katkılardan dolayı teşekkür eden Oruç, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. 

BİHMED üyelerine Osmangazi Belediyesinin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak temizlikten ulaşıma, spordan eğitime kadar her alanda hizmet üretiyoruz. Hizmetler yapıldıkça yenisi geliyor. Bu işin sonu yok. Tarihi eserlerin ayağa kaldırılması çalışmaları ve temizlik işleri, rutin bir çalışmalarımız oldu. Eğitim alanında vatandaşlarımıza önemli hizmetler sunuyoruz. İlçemizdeki 250 okulumuza ihtiyaçları doğrultusunda hizmetler götürdük. Bazı okullara 2-3 defa hizmet götürdük. Yaptığımız işlerde en iyisini ortaya koyuyoruz. İlçemize kazandırdığımız Uluslararası Murad Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi, mükemmel bir yapı olarak ortaya çıktı. Bu lise, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın başlattığı proje okullarının kurumsallaşmasına vesile oldu. 56 ülkeden öğrenci eğitim görüyor. Bu sayı önümüzdeki yıl belki de 70e çıkacak. Burada okuyan ve ülkemizde yaşayan olan öğrenciler, bizim kendi kültürümüze göre yetişecek. Bursa gibi kurucu bir şehirde, bizim inançlarımıza göre yetişecek. Atmış olduğumuz adımlarla başkalarına da örnek oluyoruz” dedi.

BİHMED Başkanı Kadir Oruç da, Uluslararası Murad Hüdavendigar İmam Hatip Lisesinin sadece Bursa değil, tüm Türkiye adına önemli bir eğitim yatırımı olduğunu ifade ederek, böyle önemli bir okulun inşa edilmesini sağladığı için Başkan Dündara teşekkür etti. Oruç, ayrıca imam hatip mezunu olan Mustafa Dündarın Türkiyenin dördüncü büyük ilçesi olan Osmangazide belediye başkanı olmasının kendileri adına gurur verici olduğunu ifade etti.

BİHMEDin ardından Yeşil Türbeye giden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, dua ederek türbeden ayrıldı.


HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık