Başkan Dündar Oyunu Kullandı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde oyunu kullandı.

Başkan Dündar Oyunu Kullandı
  • 23 Haziran 2018, Cumartesi 21:00

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde oyunu kullandı.

Oyunu kullanmak için eşi ve kızıyla birlikte Mihraplı Abdülkadir Can Anadolu İmam Hatip Lisesine gelen Başkan Dündar, burada vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra oyunu kullanacağı sınıfa geçen Dündar, 1213 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Vatandaşlık görevini yerine getirdiklerini belirten Başkan Dündar, “Demokrasi şöleni yaşıyoruz. Seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Vatandaşlarımız oyunu kullanarak kararını veriyor. Düşüncesini sandık başında söyleyerek yönetimi belirlemiş oluyor. Bizler, seçim döneminde yoğun çalışmalar yaptık. Vatandaşlarımızla sürekli birlikte olduk. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları paylaştık. Bursa, 2 milyon 147 bin seçmeni olan bir şehir. Osmangazi de 631 bin seçmeniyle belirleyici bir noktada. Buradan çıkacak sonuç büyük ölçüde Bursanın sonucunu yansıtmış olacak. İnşallah, ülkemiz için hayırlı sonuçlar ortaya çıkar” dedi.

Başkan Dündar, oyunu kullanmaya gelen vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. 


HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık