Başkan Dündar Çarşı Esnafı İle Bayramlaştı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ramazan Bayramının arefe gününde Kapalı Çarşıyı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların bayramını kutladı.

Başkan Dündar Çarşı Esnafı İle Bayramlaştı
  • 15 Haziran 2018, Cuma 13:19

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ramazan Bayramının arefe gününde Kapalı Çarşıyı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların bayramını kutladı.

Bayramlaşma ziyaretine Havlucular Çarşısından başlayan Başkan Dündar, ilk olarak Kapalı Çarşı esnafını dolaştı. Daha sonra AK Parti Milletvekili Adayı Ahmet Kılıç ve belediye başkan yardımcıları ile birlikte Uzun Çarşıyı baştan sona kadar gezen Başkan Dündar, hem çarşı esnafı, hem de bayram alışverişi için çarşıyı gezen vatandaşlarla tek tek bayramlaştı. Esnafa hayırlı işler dileyen Dündar, Ramazan Bayramının tüm dünyaya birlik, beraberlik, barış, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirmesi dileğinde bulundu. Çarşı ziyareti sırasında Bursalıların yoğun sevgi seliyle karşılaşan Başkan Dündar, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmadı.

Osmangazi Belediyesi olarak, bayram öncesi alışveriş yapan vatandaşlar ile çarşı esnafının, herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için, zabıta aracılığı ile gerekli önlemleri de aldıklarını belirten Başkan Dündar, “Yaşanacak her türlü olumsuzluğa anında müdahale edecek şekilde, zabıta arkadaşlarımız çarşının pek çok noktasında görev yapıyor. Yapılan denetimler sırasında da, herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için, yaka kamerası uygulaması ile de, bu denetimlerimizi destekledik. Gerek esnafımız, gerekse vatandaşlarımızdan, yaşanan her türlü olumsuzluk karşısında bizleri aramalarını istiyoruz. Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyor, herkese sağlık ve huzur içerisinde bir bayram geçirmelerini diliyorum” dedi.

Başkan Dündar, hükümetin özellikle emeklilere verdiği bayram ikramiyesi ve erken maaş ödemelerinin çarşıya yansıdığını belirterek, “Ramazan Bayramı öncesinde çarşımızda canlılık var. Hükümetimizin verdiği ikramiyeler, esnaf ve vatandaşımıza hareketlilik getirdi. Ticaretin merkezi tarihi çarşıda güzel bir hareketlilik var. Bütün vatandaşlarımıza bereketli alışverişler diliyorum” diye konuştu.


HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık