Başkan Alıcık; “Üçüncü Dönem İçin De Adayım”

MHP) Nazilli İlçe Başkanlığının düzenlediği toplantıda konuşan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, iki dönemdir yürüttüğü görevine üçüncü dönemde de aday olduğunu açıkladı.

Başkan Alıcık; “Üçüncü Dönem İçin De Adayım”
  • 29 Eylül 2018, Cumartesi 8:47
MHP) Nazilli İlçe Başkanlığının düzenlediği toplantıda konuşan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, iki dönemdir yürüttüğü görevine üçüncü dönemde de aday olduğunu açıkladı.
MHP) Nazilli İlçe Başkanlığında düzenlenen basın toplantısına Nazillinin MHPli Belediye Başkanı Haluk Alıcık başta olmak üzere MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Nazilli İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz ve Kadın Kolları Başkanı Birsen Karlıoğlu, partililer, muhtarlar ve STK temsilcileri katıldı.
MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Aydında üç belediye başkanları olduğunu ifade ederek, ilin en büyük ilçesi olan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcıkın da sonuna kadar yanında olduklarını ve sonuna kadar da destek verdiklerini söyledi. Pehlivan, Nazillinin burçlarına 2009 yılında MHP bayrağını diktiklerini ve 2019 seçimlerinde de iddialı olduklarını ifade eti.
Geçtiğimiz günlerde Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık hakkında açılan dava süreci ile ilgili açıklamalarda bulunan Pehlivan, süreci yakından takip ettiklerini ve avukatlarının yaptığı incelemede Alıcıkın bu davadan alnının akıyla çıkacağına inandıklarını belirtti. MHP Lideri Dr. Devlet Bahçelinin emrinin başları üstünde olduğunu ve Başkan Alıcıkın adaylık durumunun da her parti de olduğu gibi Bahçelinin kararına bağlı olduğunu söyleyen Pehlivan, “Kıymetli büyümüz Devlet Bahçelinin emri başımız gözümüz üzerinedir. Bizim kendi aile meselemiz dışarıdaki kurum kuruluşları diğer partileri ve yayın organlarını ilgilendirmiyor. İçimizde hiçbir sorun yoktur. Bunların altında yatan sorunları takip edeceğiz” dedi.
Zor kazandıkları belediyeyi böylesine çirkin oyunlarla asla vermeyeceklerini de ifade eden Pehlivan, “FETÖ iddianamesinde bulunan iddialara inanmıyoruz. Belediye başkanımızın ülkücü duruşundan, karakterinden hiç bir şüphemiz yoktur. Çok değerli Belediye Başkanımız Haluk Alıcıkın her zaman arkasındayız” diye konuştu.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise, seçimlere 6 ay kala kendisi hakkında çıkartılan suçlamalara ve basındaki karalamalara çok şaşırdığını ifade etti. 52 yaşında, 3 çocuk babası ve çekirdekten yetişme bir ülkücü olduğunu ve de bu camiaya asla bir belediye başkanı olabilmek için girmediğini kaydeden Alıcık, Allahın takdiri ile bu kutsal görevi üstlendik. Benden her şey olur ama vatan haini olmaz. Seçimler öncesi böyle bir şeyin gündeme getirilmesi siyasi bir komplodur, ahlaksızlıktır. Hayatımda tanımadığım insanın bile benimle ilgili orada şikayeti var. Ben bütün teşkilatıma yanımda olduğu için çok teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız Devlet Bahçelinin sonuna kadar arkasındayım. O ne derse, biz onu emir kabul ederiz. Ben siyasete MHPde başladım ve Allah nasip ederse de yine MHPde bitireceğim. Üçüncü dönemde de başkanlık yapmayı düşünüyorum. Dün olduğu gibi bugün de toplumun her kesiminden oy alacağımı da düşünüyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık