Ayvazoğluna Kadın Kollarından Sürpriz Karşılama

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Trabzonda Kadın Kolları Teşkilatı tarafından coşkuyla karşılanırken ayağının tozu ile ziyaretlere başladı.

Ayvazoğluna  Kadın Kollarından Sürpriz Karşılama
  • 24 Temmuz 2018, Salı 9:58
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Trabzonda Kadın Kolları Teşkilatı tarafından coşkuyla karşılanırken ayağının tozu ile ziyaretlere başladı.
AK Partinin İl kurucularını ziyaret etmeye başlayan Milletvekili Ayvazoğlu, ziyaretleri esnasında şehrin meseleleriyle ilgili istişare etme imkânı bulacağını söyledi.
Kuruluşundan bu yana AK Parti teşkilatında görev alan ve özellikle Kadın Kolları İl Başkanlığı sırasında yaptığı etkin çalışmalarla adından söz ettiren Ayvazoğlu Trabzonda Kadın Kolları Teşkilatı tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı. Kadın Kolları İlçe Başkanları ve il yöneticilerinin katılımıyla özel bir mekânda gerçekleşen sürpriz karşılamada konuşan Milletvekili Ayvazoğlu, Trabzon Kadın Kolları teşkilatına sürpriz karşılamadan dolayısıyla teşekkür etti. Sağlam bir Kadın Kolları Teşkilatı oluşturduklarını ve rutin çalışmaların dışına çıkarak Trabzona katkı sağlayacak önemli projelere imza attıklarını belirten Ayvazoğlu, AK Parti İl Kurucularını ziyaret etmeye başladığını ve Kadın Kolları İl Başkanlığı sırasında edinmiş olduğu bilgi ve tecrübelerini onlarla yapacağı istişarelerde onların da birikimleriyle birleştirerek şehrin meselelerine etkin çözümler sunmaya çalışacaklarını ifade etti.
Sürpriz karşılama programında, şehrin meseleleriyle ilgili tüm birimlerle görüşmeler de bulunacaklarını vurgulayan Milletvekili Ayvazoğluna AK Parti İl Teşkilatı, İlçe Başkanları ve yöneticileri yoğun ilgi gösterdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık