Aym Başkanı Arslan, Yozgat Valisini Makamında Ziyaret Etti

Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaçı makamında ziyaret etti.

Aym Başkanı Arslan, Yozgat Valisini Makamında Ziyaret Etti
  • 10 Ağustos 2018, Cuma 17:25
Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaçı makamında ziyaret etti.
Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Yozgata bir dizi ziyaret için gelen Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslanı makamında ağırladı. Valilik Şeref Defterini imzalayan Arslan, daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu. Ziyaret maksatlı Yozgatta bulunduklarını söyleyen Arslan, Yozgatta doğup büyüdüğüm memleketimde bulunmaktan dolayı büyük memnuniyet duyuyorum. Ziyaret maksatlı burada bulunuyoruz. Ben sayın valime değerli arkadaşlara Yozgata katkılarından, hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.
Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslanın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç ise Anayasa Mahkemesi başkanımıza memleketini ziyaret ettiği için teşekkür ediyorum. Kendileri aynı zamanda okuldan da arkadaşım. Yozgat ile ilgili gerek Ankara ziyaretimizde gerekse burada fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bilgi ve tecrübelerinden yararlanıyoruz. Ziyaret için kendilerine tekrar teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.
Açıklamaların ardından Vali Yurtnaç, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslana günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti. Gerçekleştirilen ziyarete Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Yozgat İdare Mahkemesi Başkanı Ahmet Yanık ve vali yardımcıları da eşlik etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık