Aydın Mhpden 7 Eylül Kurtuluş Günü Mesajı

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Aydının düşmen işgalinden kurutuluşun 96ncı yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Aydın Mhpden 7 Eylül Kurtuluş Günü Mesajı
  • 05 Eylül 2018, Çarşamba 22:29
MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Aydının düşmen işgalinden kurutuluşun 96ncı yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
MHPli Pehlivan, mesajında; “Güzel Aydınımızın Yunanlılar tarafından işgal edilmesinin ardından yediden yetmişe Aydınlı hemşerilerimizin yiğit efelerimizin birlikte Malgaç baskını ile başlayan kurtuluş mücadelesi nihayet 7 Eylül 1922 de Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki Türk Ordumuz ile zafere ulaşmıştır. Büyük Türk Atatürk komutasında Aydının kurtuluşunda büyük kahramanlık gösteren Miralay Şefik Bey, Yörük Ali Efe, Yüzbaşı Faik, Demirci Mehmet Efe, Teğmen Zekai, Sökeli Cafer Efe, Teğmen Necmi, Mestan Efe, Sancaktarın Ali Efe, Salavatlı Halil İbrahim , 57. Tünen Yaveri İsmail Hakkı, Tekeli İsmail Efe, Kıllıoğlu Hüseyin Efe, Durmuş Ali Efe, Yanık Efe , Danişmentli İsmail Efe ve bütün ülkü ve silah arkadaşlarını ve kahpe Yunan tarafından işgal sırasında şehit edilen hemşerilerimize Allahdan rahmet diliyor, Güzel Aydınımızın Kurtuluş Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık