Alanya Belediyesinden Engelli Vatandaşa Yol Hizmeti

Alanya Belediyesi, 86 yaşındaki bedensel engelli Ali Aydemirin yolunu asfaltlayarak yıllardır süregelen yol çilesine son verdi.

Alanya Belediyesinden Engelli Vatandaşa Yol Hizmeti
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 15:42
Alanya Belediyesi, 86 yaşındaki bedensel engelli Ali Aydemirin yolunu asfaltlayarak yıllardır süregelen yol çilesine son verdi.
Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Kestel Mahallesi Karapınar Caddesi Belen Sokakta ikamet eden Aydemir ailesinin yıllardır devam eden yol çilesine son verdi. Yürüme engelli ve yüzde 95 bilinç kaybı olan Ali Aydemirin (86) oğlu Mehmet Aydemirin, Alanya Belediyesine müracaatının ardından ekipler gerekli çalışmaları başlattı.Evi ile anayol arasında kalan 50 metrelik toprak yolda tekerlekli sandalyesi ile hareket etmekte zorlanan Aydemirin yolu asfaltlanarak konforlu ve kullanışlı bir hale getirildi.
Sıkıntı yaşıyorduk
Evinin önü asfaltlanan ve ulaşımı konforlu hale getirilen Ali Aydemirin oğlu Mehmet Aydemir, yaptığı açıklamada Başkan Adem Murat Yücele ve ekibine teşekkür ederek; “Allah, Başkanımız ve ekibinden razı olsun. Yıllardır babamı dışarıya çıkarmakta, hastaneye götürmekte büyük sıkıntılar yaşıyorduk. Belediyemize yaptığımız müracaatın ardından ekipler gerekli çalışmayı hemen başlattı. Hem belediye personeline hem de Başkanımıza verdikleri bu hizmet için teşekkür ediyorum.” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık