Ak Partili Özek: “Seçim Bitince Hizmet Vakti Başlar”

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Şükrü Özek, “Bizim için her gün seçim günüdür. Biz vatandaşımızın kapısını oy için değil, hizmet için çalan bir partiyiz” dedi.

Ak Partili Özek: “Seçim Bitince Hizmet Vakti Başlar”
  • 05 Temmuz 2018, Perşembe 13:46
AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Şükrü Özek, “Bizim için her gün seçim günüdür. Biz vatandaşımızın kapısını oy için değil, hizmet için çalan bir partiyiz” dedi.
AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Şükrü Özek, Keçiörendeki parti mensuplarıyla bir araya geldi ve seçimlere dair açıklamalarda bulundu. Özek, seçim sürecinde ilçeyi gezerek halkın sıkıntılarını dinlediklerini belirterek, “Bizim için her gün seçim günüdür. Biz vatandaşımızın kapısını oy için değil, hizmet için çalan bir partiyiz. Bu nedenle vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri çantamızda taşıyoruz ve çözümleri takip ediyoruz. Seçim bitince bizim için hizmet vakti başlar. Mahalle mahalle dolaşmaya ve halkımızın yanında olmaya devam ediyoruz” ifadesini kullandı.
Seçim sonuçlarını da değerlendiren Özek, şunları kaydetti:
“Biz seçimin ilk turda sonuçlanacağını biliyorduk. Bunu seçim öncesi demeçlerimizde de ifade ettik. Ziyaretlerimizde halkımızın ilgisi ve enerjisi zaten sonuçların habercisiydi. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan mazlumların ve kimsesizlerin son umuduydu. Büyük ve güçlü Türkiyenin, 2023 hedefinin de tek umudu olan liderimizin önderliğinde çalışmaya devam edeceğiz.”
İlçede siyasi görüş ayrımı yapmadan, tüm kesimleri kucaklayan bir anlayış inşa ettiklerini dile getiren Özek, “Bu anlayış doğrultusunda Keçiöreni birlik ve beraberlikte Türkiyeye örnek yapma konusunda kararlılıkla ilerliyoruz” dedi.
“Önümüzde yerel seçimler var” diyen Özek, “Oy oranlarımızı daha yukarılara çıkarabilmek adına şimdiden planlı ve programlı çalışıyoruz. Ortak akılla hareket ederek yerel seçimlerden de zaferle ayrılacağız” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık