Ak Partili Gençlerin Hedefi Manisa Ve İlçelerinde Zafer

AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Danışma Meclis Toplantısı yapıldı. Toplantıda, önümüzdeki yerel seçimler için yoğun çalışma vurgusu yapılırken, hedef olarak ise Manisa büyükşehir ve 17 ilçesinde tüm belediyelerin kazanılması belirlendi.

Ak Partili Gençlerin Hedefi Manisa Ve İlçelerinde Zafer
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 15:00
AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Danışma Meclis Toplantısı yapıldı. Toplantıda, önümüzdeki yerel seçimler için yoğun çalışma vurgusu yapılırken, hedef olarak ise Manisa büyükşehir ve 17 ilçesinde tüm belediyelerin kazanılması belirlendi.
Şehzadeler Belediyesi Tarihi Bedesten Salonunda gerçekleştirilen toplantıya yoğun katılım oldu. Toplantı öncesi kum sanatçısı Tarkan Köylünün sergilediği kum sanatı gösterisi büyük alkış topladı. AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, AK Partinin siyasi hareket içerisinde başlangıcından itibaren gençlere her zaman değer verdiğini söyledi. Başkan Gök, “Bizlere sürekli güvendiğini her ortamda dile getiren liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, milletvekili seçilme yaşını önce 25e, ardından 18indirerek gençlere siyasi platformda daha özgün bir hareket sahası açmıştır. Bu da gençlerin siyasi platformda özgüvenli bir şekilde yol almalarını sağlamıştır” dedi.
Mart 2019da yapılacak olan yerel seçimlerin büyük önem arz ettiğini kaydeden Gök, yapılacak seçimlerin sadece belediye başkanları ya da meclis üyeleri seçimi olmayıp ülkenin istiklal ve istikbal mücadelesinin azim ve kararlılığın göstergesi olacağının farkında olduklarını belirtti. Gök, “İnanıyoruz ki bugünkü kararlılıkla mücadele ettiğimiz noktada Manisamızda büyükşehir belediyesini ve 17 ilçe belediyesini kazanmak biçim için sürpriz olmayacaktır. Elde edeceğimiz bu kutlu zafer Manisamız için değil Türkiye Türkiyeden büyüktür düsturu ile tüm mazlum coğrafyası için büyük bir başarı öyküsü olacaktır. Bu sebeple ak davanın ak gençleri bizler omuzlarımızdaki yükün ehemmiyetini bilmeliyiz. Bu yük Diyarbakırda kurban eti dağıtırken şehit edilen Yasin Börünün yüküdür. Bu yük, 15 Temmuz gecesi vatan uğruna kalleş kurşunlara göğüs gerip şehit olan Abdullah Tayyip Olçokun yüküdür. Bu yük, Trabzon Maçkada vatan haini kalleşleri ihbar ettiği için şehit edilen Eren Bülbülün yüküdür. Bundan sonrada bu kutlu yük bu davada hizmet edecek kardeşlerimizin omuzlarında yükselecektir” diye konuştu.

Seçilebilir yerde mutlaka olacaklar
AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, 17 yıl önce kurulan AK Parti Manisada Murat Baybatur, Selman Alkış, Halil Özkan, Ender Gök ve kendisiyle beraber olmak üzere 5 kişinin gençlik kolları başkanlığı görevinde bulunduğunu hatırlattı. Herkesin davasına sahip çıktığını belirten Mersinli, bu istikrarın bozulmasına izin vermediklerini, vermemeye de devam edeceklerini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğanın hem gençlere, hem de kadınlara büyük önem verdiğini anlatan Mersinli, “Yerel seçimlerde mutlaka ama mutlaka gençlik kollarımızdan, kadın kollarımızdan arkadaşlarımızla beraber olacağız. Seçilebilir yerde mutlaka olacaklar. İşte 23, 24 yaşlarında iki tane kardeşimiz milletvekili listelerinde yer aldı. Önümüzde bir yerel seçimler var. 11 belediye başkanımızla, 17 ilçe başkanımızla, 5 milletvekilimizle, gençlik ve kadın kollarımızla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Seçim öncesinde, seçim zamanı ve seçim sonrasında da bu coşkuyu sürdürmemiz gerekiyor. Manisadaki tüm gençlerimizle buluşma yapmamız lazım. 18-29 yaş arası ilk defa oy kullanacak seçmenlerimizle, üniversiteye gelmiş kardeşlerimizle temas kurup yerel seçimlerde görüşme yapmamız gerekiyor” diye konuştu.
Manisada 9,5 yılı çöpe attıklarını ifade eden Mersinli, “Manisa bir şehir ama şehircilik yok. Manisada şehri oluşturmak için ittifak olmayacağına göre bu seçimi kazanmamız gerekiyor. En güzel adaylarla, en güzel büyükşehir adayımızla, büyükşehir belediye meclis üyeleriyle vatandaşlarımızın karşısına çıkacağız” şeklinde konuştu.
Toplantıya, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynil Yavaş, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Şule Uygur, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, partililer katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık