Ak Partide Hedef 17 İlçe Ve Büyükşehir Belediyesi

AK Parti Manisa İl Başkanlığı 2019 yerel seçimlerinde 17 ilçe belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesini kazanmak için yol haritası belirlemek üzere istişare toplantısı düzenledi.

Ak Partide Hedef 17 İlçe Ve Büyükşehir Belediyesi
  • 30 Eylül 2018, Pazar 16:19
AK Parti Manisa İl Başkanlığı 2019 yerel seçimlerinde 17 ilçe belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesini kazanmak için yol haritası belirlemek üzere istişare toplantısı düzenledi.
AK Parti Manisa İl Başkanlığı 2019 yerel seçimleri için istişare toplantısı düzenledi. AK Parti Manisa İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, yerel seçimler için hazırlıklara başladıklarını belirterek Tüm ilçe ve belediye teşkilatlarımız ile birlikte yerel seçimlere hazırlanıyoruz. 24 Haziran seçimlerinde nerede yanlış yaptığımızı, nerede doğru hamle yaptığımızı konuştuk, istişare ettik. Tüm teşkilatımız ve milletvekillerimiz ile yerel seçim hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Yerel seçimlere 6-7 aylık gibi bir süreç kaldı. Çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Önümüzdeki süreç boyunca tüm ilçe belediye teşkilatlarımız, belediye başkanlarımız ve milletvekillerimiz ile kapı kapı dolaşacağız. Her gün, her dakika sokakta olacağız ve yerel seçimlerde önce Manisa Büyükşehir Belediyesini ardından da rekor bir oy oranıyla ilçe belediyelerin de tümünü kazanacağız. Hedefimiz Manisadaki tüm belediyelerinde AK Parti bayrağını dalgalandırmak olacaktır” dedi.
Yerel seçimlerin önemine vurgu yapan AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, “Hepimizin bildiği gibi ülkemizde 5 yılda bir yapılan yerel seçimler var. AK Parti teşkilatları olarak her zaman olduğu gibi bu seçimlere de sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Öncelikli hedefimiz vatandaşlarımızın gönlüne girmek, daha sonra da oylarına talip olmak. Hiç birimiz kendimizi kaf dağında görmememiz gerekiyor. Biz kocaman bir aileyiz. Birbirimizle sürekli olarak fikir alışverişinde bulunup, istişareler yapmalıyız. Türkiyenin ileri gitmesinde her bir neferimiz önemli mücadeleler verdiğini görüyor ve bunun başlangıç noktasının yerelden geçtiğini biliyoruz. Bu kapsamda önce Manisa Büyükşehir Belediyesini alacağız, ardından ise ilçe belediyelerimizin tümünü kazanacağız.” ifadelerini kullandı.
AK Parti Manisa İl Başkanlığında düzenlenen toplantıya, AK Parti Ege Bölge Koordinatörü MYKY Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekilleri Semra Kaplan Kıvırcık, Mehmet Ali Özkan, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Aynil Yavaş, AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, İlçe Belediye Başkanları, ilçe başkanları, ilçe kadın ve gençlik kolları, ve partinin yürütme kurulu yönetimi katılım gösterdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık