Ak Parti İlçe Başkanı Kırık, Yenice Halkına Teşekkür Ediyorum“

AK Parti Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık, seçim sonuçlarını değerlendirdiği açıklamasında Yenice halkına teşekkür etti.

Ak Parti İlçe Başkanı Kırık, Yenice Halkına Teşekkür Ediyorum“
  • 26 Haziran 2018, Salı 12:41
AK Parti Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık, seçim sonuçlarını değerlendirdiği açıklamasında Yenice halkına teşekkür etti.
Yenicenin bir kez daha Cumhurbaşkanı Erdoğanın arkasında ve AK Partinin destekleyicisi olduğunu vurgulayan Yılmaz Kırık; “Tüm seçim çalışmalarımız boyunca bizi destekleyen tüm Yeniceli hemşehrilerimize, seçim sürecinde gece gündüz sahada çalışan partimizin Milletvekili adaylarına, Yortan belediye başkanımıza, belediye meclis üyelerimize, il genel meclis üyelerimize, il yönetim kurulu üyelerimize, kadın ve gençlik kollarımıza, Yortan teşkilatımıza, tüm teşkilat mensuplarımıza, köy ve mahalle başkanlarımıza,milletvekili aday adaylarımıza, seçimlerin huzur ortamında yapılmasına büyük gayret gösteren güvenlik güçlerimize, İlçe Seçim Kuruluna , 16 yıldır Partimize istikrara sahip çıkan tüm Yenice halkımıza bir kez daha yürekten teşekkür eder, yeni dönemin Ülkemiz ilimiz ve ilçemiz açısından hayırlı uğurlu olmasını dilerim.24 Haziran seçimleri sistem değişikliği açısından büyük önem arz ediyordu. 3 Kasım 2002 tarihinde yapılan seçimlerde bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarda ülkemizin daha iyi yönetilebilmesi , daha iyi hizmet edebilmesi için verilen bir mücadeleydi. 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı ile yeni sistem anlayışına geçmiş olduk. AK Parti Teşkilatlarına , Yeniceli hemşehrilerimiz Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye” için Recep Tayyip Erdoğan ile devam dedi. 25 Hazirandan itibaren Yenice için vaat ettiğimiz projelerin takipçisi olacağız. Yenicemiz için büyük önem arz eden Yeniceye İhtisas (AĞAÇ) Organize Sanayi Bölgesi, BİM deposu, Doğalgaz, dikili satış, HES ile ilgili çalışmalarımız devam edecektir. Yenice halkımızın istemediği hiçbir şey Yenicede uygulanmayacak istediği hizmetler de Yenicede uygulamaya devam edeceğiz. Zonguldaka alınacak olan TTK işçisi ve Kardemire alınacak olan işçi konusunda Yenice teşkilatı olarak elimizden gelen çabayı göstereceğiz. “dedi.
Kırık açıklamasına devam ederek, “Karabük ilimizden Milletvekili seçilen Sayın Cumhur Ünal ve Niyazi Güneşi de tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Ayrıca millet ittifakından CHPden Karabük Milletvekili seçilen Dr. Hüseyin Avni Aksoyu tebrik ediyor, başarılar diliyorum. 24 Haziranda seçimler Yenicede huzur içerisinde geçmiştir. Katkıda bulunan cumhur ittifakı ve millet ittifakı parti mensuplarına da ayrıca teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık