Ak Parti İl Başkanı Çopuroğlu, Kayserinin Türkiyede Bir Ağırlığı Var, Yeni Dönemde Bu Hassasiyeti Göze Alacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti il Başkanı olarak göreve atanan Şaban Çopuroğlu, Kayserinin Türkiyede bir ağırlığı var, yeni dönemde bu hassasiyeti göze alacağız dedi.

Ak Parti İl Başkanı Çopuroğlu, Kayserinin Türkiyede Bir Ağırlığı Var, Yeni Dönemde Bu Hassasiyeti Göze Alacağız
  • 06 Ağustos 2018, Pazartesi 11:52
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti il Başkanı olarak göreve atanan Şaban Çopuroğlu, Kayserinin Türkiyede bir ağırlığı var, yeni dönemde bu hassasiyeti göze alacağız dedi.
Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Kayseri İl Başkanlığı için 5 isim ile yaptığı görüşme sonrasında Şaban Çopuroğlunu İl Başkanı olarak atadı. İl Başkanlığına yapılan atama sonrasında Şaban Çopuroğlu bu gün, göreve vekaleten bakan Fatih Hasyüncü ile birlikte basın toplantısı düzenledi.
Toplantıda ilk olarak konuşan AK Parti İl Başkanlığına Vekaleten bakan Fatih Hasyüncü, Hüseyin Cahit Özden başkanımız 24 Haziran sürecinde istifasından dolayı vekaleten görevi bize devretti. Bu süreçte teşkilat başkanlarımız, ilçe başkanlarımız ve belediye başkanlarımızla koordineli bir vaziyette seçim atlattık. Hepsine teşekkür ediyorum. Cuma günü Cumhurbaşkanımız Genel Merkeze 5 isim davet etti. Her birimiz ile birebir görüştü. Sonrasında 5imizi birlikte içeri aldı ve yeni İl Başkanımız Şaban Çopuroğluna görevi tevdi etti. Allah kendisine kolaylık versin. Ankarada kendisine söyledim yine huzurunuzda kendisine tekrarlamak istiyorum. İl Başkanımızın her zaman yanındayız. Destekçisiyiz, kendisine hayırlı olsun diyorum diye konuştu.
İl Başkanlığına atanan Şaban Çopuroğlu ise yaptığı konuşmasında, Türkiyede yaklaşık bine yakın ilçe var. 81 il var. Bunların hepsi kendi içinde özel, Kayseride bizim için özel, doğduğumuz ve yaşadığımız bir şehir. Gazeteciler basın yoluyla bizler de ticaret ve siyaset yoluyla memleketimiz için güzel şeyler yapmaya gayret ediyoruz. İyi işlerimizde destekleyici, yanlış işlerimiz olmaz inşallah, uyarılarınızı dikkate alacağımızı söylemek istiyorum. İlçelerden gelen başkanlarımız da var. Onur verdiler. Kayseri malum 1 milyon 350 bin nüfuslu bir il. 852 bin civarında seçmeni olan bir ilimiz. Türkiyede ciddi manada bir ağırlığı var. Kısmet olursa yeni oluşan bu süreçte yeni oluşan yönetimimiz ile birlikte bu hassasiyeti göze alacağız. Elimizden geldiğince güzel işler yapmaya gayret edeceğiz dedi.
Çopuroğlu, Bu arada malum yeni atamalarda görevlendirmelerde bol miktarda çiçek geliyor. Bu konuda hassasiyetlerinizi diliyorum. Bu süreçte çiçek yerine ağaç dikerek yıllarca on yıllarca devam edecek bir şekle dönüştürmek istiyoruz diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık