Ak Parti İl Başkanı, Chpli Belediyenin Yerine Getirmediği Vaatleri Hatırlattı

AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, CHPli Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksunun verdiği vaatlerin hiçbirini yerine getiremediği gibi belediyeyi ekonomik dar boğaza sürüklediğini ileri sürdü.

Ak Parti İl Başkanı, Chpli Belediyenin Yerine Getirmediği Vaatleri Hatırlattı
  • 01 Ağustos 2018, Çarşamba 13:17
AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, CHPli Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksunun verdiği vaatlerin hiçbirini yerine getiremediği gibi belediyeyi ekonomik dar boğaza sürüklediğini ileri sürdü.
AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, beraberinde bulunan İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin, Kadın Kolları Başkanı Berrin Aydın,Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Kılıç ve bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan İl Başkanı Şenlikoğlu, AK Partiye teslim edilen belediyelerin ve yerel yönetimlerin takibini yaparak verilen vaatlerin arkasında durduklarını ifade ederken, CHPli Giresun Belediyesinin ise verdiği hiçbir vaadini yerine getiremediğini ileri sürdü.
Şenlikoğlu yaptığı açıklamada, Bilindiği üzere ülkemiz yeni bir yerel seçime doğru hızla yaklaşmaktadır. Bu seçimlerde, yerel yöneticilerin çalışmaları halkımız nezdinde değerlendirilecek, halkımız beklentilerinin karşılanıp karşılanmadığının sandıkta ortaya çıkacaktır. Bizler bu anlamda halkımız tarafından AK Partili Başkanlara teslim edilen belediyelerin ve yerel yönetimlerin takibini de yaparak verilen sözlerin arkasında durmaya devam ediyoruz. Giresun merkez il belediyemiz ne yazık ki klasik CHP zihniyetinin her zamanki tavrı ile yönetilmeye devam ediyor. CHPli belediye başkanı seçime çok kısa bir süre kalmasına rağmen vermiş olduğu sözlerle alakalı değerlendirme yapmak yerine belediyede günü kurtarmaya dönük çalışmalarla zamanını geçirmeye çalışıyor. CHPli Belediye Başkanı 2014 yerel seçimleri öncesi halkımıza vermiş olduğu sözlerde proje hazır, finansman hazır diyerek halkımızın önüne çıkmış fakat önümüzdeki yerel seçime çok kısa bir süre kalmasına rağmen bu sözlerin yerine gelmediği şehrimizde yaşayan herkes tarafından açıkça görülmektedir dedi.

Yerine getirilmeyen vaatleri örneklerle hatırlattı
Giresun Belediyesinin söz verip de yerine getirmediği projeleri de örnek gösteren Şenlikoğlu, CHPli Belediye Başkanı Kerim Aksu söz verdiği projelerin neredeyse tamamını yerine getirmedi. Örneğin şehrimize vaat edilen Kumyalı Balıkçı Barınağı, kaleye asansör, Batlamadaki yürüyüş alanları, Malpazarı bölgesindeki kapalı pazar yeri, Sokakbaşı Kültür Merkezi Projesi, kaleye teleferik projesi ve nostaljik tramvay sözü gibi birçok söz havada kalmıştır. Şehrimizde CHPli belediye döneminde yeni ulaşım yolları açılmamışken trafiğin çözülmesine dönük de hiçbir çalışma gerçekleştirilmemiştir. Bununla birlikte belediye yatırım yapmayan günübirlik kendini idare etmeye çalışan bir anlayışla ne yazık ki trafiği taşımayan yollara ilave dolmuş hatları ihdas ederek ekonomik dar boğazdan kurtulmaya çalışmaktadır. Belediye başkanı 24 Temmuz 2018 tarihinde belediye meclisini olağanüstü toplantıya çağırarak şehir içerisinde toplam 20 adet dolmuş hattı oluşturarak ihaleye çıkarılmasına, ihale yapılması için belediye encümeni ve belediye başkanına yetki verilmesi konusunda toplanmış ve bu yönde karar almışlardır. Bir belediyenin dolmuş hattı ihdasıyla ekonomik dar boğazdan kurtulamaya çalışması ve buradan gelecek gelirle belediyeyi yönetmeye çalışması esasen bir acziyetin göstergesidir. Bu tür çözüm gibi gösterilen uygulamalar şehrimizin içinde bulunduğu ulaşım sıkıntısını çözmek yerine daha da içinden çıkılmaz hale getirmektedir. Bu karar halkımızın ulaşım sorununa çare olmadığı gibi dolmuşçu esnafımızı da zor duruma düşüren bir karardır. Şehrimizin yol alt yapısı şehrin trafiğini taşımamaktadır. Trafikte yol alan Giresunlumuz çoğu zaman şehrin içinde saatlerce trafikte beklemektedir. Bu duruma çözüm getirmesi gereken CHPli belediye ise yeni dolmuş hatları kurarak problemi büyütmeye devam etmektedir. Şehrimiz ne yazık ki CHPli belediyenin uygulamaları ve hizmet yoksunu olması sebebiyle her geçen gün olması gerek yerden aşağılara doğru hızla uzaklaşmaktadır. Halkımız inşallah yaklaşan yerel seçimde bu kötü gidişata dur diyecektir ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık