Ak Parti Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Sara Gök Göreve Başladı

AK Parti Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Sara Gök görevine başladı.

Ak Parti Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Sara Gök Göreve Başladı
  • 11 Eylül 2018, Salı 16:54
AK Parti Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Sara Gök görevine başladı.
27. Dönem Milletvekili seçimlerinde AK Parti 5. sıra adayı olarak Meclise giren AK Parti Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Sabahat Özgürsoy Çelikten boşalan AK Parti Hatay İl Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Sara Gök devir teslim töreninde, “AK kadınlarımız Türk siyasi hayatına, kalite, incelik, zarafet ve nezaket getirmiştir. Makam ve mevkiler Yüce Allahın emanetidir. 17 yıldır Hatay da, ak davaya hizmet etmiş, büyük ve güçlü Türkiye sevdası için gecesini gündüzüne katan hanım kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum. Hatay teşkilatımızın kurulduğu günden bu yana teşkilatımızın her kademesinde emek verip, ahrete intikal etmiş tüm ak sultanlarımıza, rabbimden rahmet ve mağfiret diliyorum. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğanın deyimi ile ak sultanlar siyasetin asli unsuru haline gelmiştir. Benden önceki dönemde de bu görevi ailelerinden evlatlarından işinden feragat eden ak kadınlar biliyor ki Türkiye kadınları Arakanda, Filistinde Bosnada ne kadar kadın varsa oradaki kadınların gözü kulağıdırlar. Bunun bilinciyle mevcut arkadaşlarımızın tecrübesi aramıza katılacak arkadaşlarımızın sinerjisiyle iyi işler çıkartacağımız kanaatindeyim” dedi.
AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Gülerde konuşmasında, “Sara Gök kardeşimize hayırlı hizmetler yapmasını ve icra edeceği çalışmaların memleketimize hayırlı olmasını temenni ediyorumdiye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık