Ak Parti Giresun Milletvekili Öztürkten Bayram Ziyaretleri

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Kurban Bayramı münasebetiyle ilçe ziyaretlerinde bulunarak esnaf ve vatandaşların bayramını kutladı.

Ak Parti Giresun  Milletvekili Öztürkten  Bayram Ziyaretleri
  • 23 Ağustos 2018, Perşembe 18:10
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Kurban Bayramı münasebetiyle ilçe ziyaretlerinde bulunarak esnaf ve vatandaşların bayramını kutladı.
Bayram tatilini seçim bölgesi Giresunda geçiren AK Parti Milletvekili Öztürk, ilçeleri dolaşarak esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı.
Her fırsatta seçim bölgesinde bulunmaya çalıştığını ifade eden Öztürk, özellikle bayram dolayısıyla bu tür ziyaretlerin daha anlamlı hale geldiğini belirterek; “ Zaman zaman ilçelerimizi seçim dönemlerinin dışında da ziyaret etmek bizim için bir görevdir ve biz bu görevi mümkün olduğunca yerine getirmeye çalışıyoruz. Ancak bayramlarda bu tür ziyaretler daha çok anlam ifade etmektedir. Bayram dolayısıyla bulunduğumuz ilimizde mümkün olduğunca ilçelerimizde esnaf ve vatandaşlarımızla görüşmeye çalıştık. Onların sorunlarını bizzat dinleme imkanı bulduk. Şunu gördük ki bütün vatandaşlarımız ve esnafımız ekonomik saldırıların yapıldığı bu zor süreçte devletimizin ve hükümetimizin yanında durmaktadır. Bu millet bilinci olduğu sürece asla dış güçler bu millete boyun eğdiremeyecektir diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık