Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu Stk Temsilcileriyle Buluştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Bilecikte STK temsilcileri ile bir araya geldi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu Stk Temsilcileriyle Buluştu
  • 09 Eylül 2018, Pazar 15:25
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Bilecikte STK temsilcileri ile bir araya geldi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Eğitim Bir Sen-Memur Sen Şube binasında Memur-Sen Bilecik İl Temsilcisi Ahmet Selöz, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can ve partililerle bir araya gelerek, Bilecik ve ilçelerinde yapılabilecek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Sarıeroğlu yaptığı açıklamada, “Kamu olarak AK Parti iktidarlığı döneminde kamu görevlilerimizle birlikle yol yürüyoruz. 80 milyonun da aynı şekilde hakkını, hukukunu korumakta mecburiyetindeyiz. Çok yoğun bir talep listesi vardı. 650nin üzerinde diye hatırlıyorum şuanda. 11 tane hizmet kolu var, her birinin ayrı bir talebi var ve genele ilişkin talepleri var. Tartışmalar sanılıyor ki sadece ücretlerle ilgili. Bu taleplerin çok büyük bir kısmını uzunca yıllarca aşılamayan özellikle vurgulaştırmayla alakalı olarak açtığımız kollar oldu. İnşallah önümüzdeki dönemlerde Türkiye büyümesine, gelişmesine devam edecek” ifadelerini kullandı.
Buradaki buluşmanın ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu, Milletvekili Selim Yağcı, Belediye Başkanı Nihat Can ve beraberindekiler şehir merkezindeki esnafı ziyaret etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık