AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin: “Milletimizin yanındayız”

Esgin : “Vekil Burada Vekil Heryerde” mottosuyla bugüne kadar 26 mahallede Millet Buluşması gerçekleştiren AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, “Her zaman milletimizin yanındayız” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin: “Milletimizin yanındayız”
  • 25 Ekim 2018, Perşembe 21:06

Osmangazi ilçesi Panayır Mahallesi’nde Millet Buluşması gerçekleştiren AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, mahallenin sorunlarını ve vatandaşların taleplerini yerinde dinledi. Panayır mahallesinde tüm gün süren Millet Buluşmasına AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ve Başkan Yardımcısı Mustafa Ateş ile birlikte Osmangazi Belediyesi Başkan Yardımcısı Halil Döner, Panayır Mahalle Muhtarı Dursun Kara hazır bulundu.

Panayır Mahalle Muhtarlığı’nda gerçekleşen toplantıda ilk olarak mahallenin genel sorunlarını ele alan AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, halkın sorunlarını dinleyerek hem notlar aldı, hem de ilgili kurumlarla telefonda görüşerek sorunları iletti. Vatandaşlarla özel görüşmeler de gerçekleştiren Esgin, mahallenin sorunlarına çözüm bekleyen sokaklarını da yerinde inceledi.

Panayır Mahallesi’nde bulunan Cem Evi’ni de ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, şu değerlendirmelerde bulundu:

HER HAFTA BİR MAHALLEDE

 “Panayır Mahallesi Muhtarı ve halkımıza sıcak ve samimi karşılamaları için teşekkür ediyorum. Buraya İlçe Başkanımız ve Belediye Başkan Vekilimiz başta olmak üzere teşkilat mensuplarımız ve danışmanlarımız ile birlikte gelerek vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik.  30 bin hemşerimizin yaşadığı mahallemizde vatandaşlarımızın beklentilerini yerinde ortaya koyduk. Geçmişten bu yana imar sorunlarının süregeldiği bir mahallemiz. İmar barışı ile ilgili acil bir toplantı düzenliyoruz. Vekil Burada Vekil Heryerde mottosuyla şu ana kadar 26 mahallemizde Millet Buluşmalarını 24 Haziran sonrası gerçekleştirdik. AK Parti Milletvekilleri olarak yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın, “Sizleri sadece seçimlerde değil her zaman yanımızda görmek istiyoruz” mesajını biz net olarak aldık ve daima sahada olarak bunun gereğini yerine getiriyoruz. Vatandaşlarımızın derdiyle dertlenen, haliyle hallenen bir anlayışı ortaya koyacağız. Bu çalışmalarımız her hafta bir başka mahallede devam edecek.”

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık