Ak Parti Ankara İl Başkanından 6. Olağan Kongreye İlişkin Açıklama

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Aziz milletimizin kutlu yürüyüşünü engellemek için yapılan tüm girişimler, adı her ne olursa olsun, hangi mecrada yapılırsa yapılsın, milletimizin kararlı ve dik duruşu, AK Parti kadrolarının azmi ve gayreti ile boşa çıkacaktır dedi.

Ak Parti Ankara İl Başkanından 6. Olağan Kongreye İlişkin Açıklama
  • 15 Ağustos 2018, Çarşamba 12:29
AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Aziz milletimizin kutlu yürüyüşünü engellemek için yapılan tüm girişimler, adı her ne olursa olsun, hangi mecrada yapılırsa yapılsın, milletimizin kararlı ve dik duruşu, AK Parti kadrolarının azmi ve gayreti ile boşa çıkacaktır dedi.
AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Parti 6. Olağan Kongresine ilişkin açıklamalarda bulundu. Toplantıda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve ilçe başkanları da yer aldı.
AK Partinin 6ncı Olağan Büyük Kongresinin, 18 Ağustos Cumartesi günü Ankara Kapalı Spor Salonunda gerçekleştireceğini söyleyen Özcan, 16 Nisan 2017 Halk Oylaması sonrası Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemiyle birlikte Türkiyede yeni bir dönem başladığını kaydetti. Özcan, 6. Olağan Büyük Kongre ile partimiz, içinde bulunduğumuz bu yeni sürece uyum aşamasını tamamlayacaktır. AK Parti, Türkiyeye hizmet etmeye ahdetmiş bir parti olmanın getirdiği sorumluluk bilinciyle, bir demokrasi şöleni içerisinde kongresini yapacaktır ifadelerini kullandı.

Türkiyeyi lider ülke yapma hedefimize, kararlılıkla yürüyeceğiz
16 yıldır girdiği tüm seçimleri kazanan AK Partinin ilerlemeyi, yenilenmeyle teminat altına aldığını vurgulayan Özcan, şunları kaydetti:
Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki bu kutlu davanın neferleri olarak bizler siyaseti bir bayrak yarışı olarak görüyoruz. Bizler siyaseti bir makam ve statü değil, bir görev ve sorumluluk addediyoruz. Görev ve sorumluluklarımızdaki değişim bizim için her seferinde bir yenilenme ve tazelenme anlamına gelmektedir. Bugüne kadar hizmet yarışında bayrağı aldığı noktadan hep daha ileriye taşıyan kadrolarımız, bugünden sonra da bu hizmet yarışında hep daha iyisini yapmaya çalışacaktır. Bizler, 18 Ağustos Cumartesi günü bütün teşkilatlarımızla birlikte Ankara Kapalı Spor Salonunda olacağız. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yorulmadan, bir an dahi duraksamadan büyük bir azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. İstikbalimiz olan çocuklarımıza ve gençlerimize verdiğimiz sözü tutarak, Türkiyeyi lider ülke yapma hedefimize, kararlılıkla yürüyeceğiz. Aziz milletimizin kutlu yürüyüşünü engellemek için yapılan tüm girişimler, adı her ne olursa olsun, hangi mecrada yapılırsa yapılsın, milletimizin kararlı ve dik duruşu, AK Parti kadrolarının azmi ve gayreti ile boşa çıkacaktır. Büyük ve güçlü Türkiye, çocuklarımıza borcumuzdur.

Hükümetimize bu ekonomik saldırıda destek olmak için gerekli çalışmaları yapıyoruz
AK Parti teşkilatlarının ekonomi çalışmalarıyla ilgili soru üzerine Özcan, Cumhurbaşkanı Erdoğanın yaptığı çağrıları hatırlatarak, Şu anda hem teşkilat mensuplarımız aynı zamanda da Ankarada sivil toplum kuruluşlarımızla beraber, yeni bir ekonomiye destek platformu kuruldu ASOnun ve ATOnun da öncü olduğu platform. Bütün sanayici esnaf kardeşlerimizle beraber hükümetimize bu ekonomik saldırıda destek olmak için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Şu anda Ulusa gittiğiniz zamanda vatandaşımızın yoğun talebini görüyorsunuzdur dolar ve euro bozdurmada. Biz de biraz da bankaya yönlendirmeye çalışıyoruz ki bilhassa kur farkı çok olmasın diye. Şu anda hem teşkilatlarımız hem vatandaşlarımız gereğini yapıyorlar. Zaten bugün de hükümetimizin almış olduğu önlemler hem de milletimizin göstermiş olduğu ferasetli duruş doları zaten şu anda 6nın aşağısına çekti değerlendirmesinde bulundu.

Bayram öncesi partimizin büyük kongresi bir şölen havasında gerçekleşecek
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna ise Bayram öncesi partimizin büyük kongresi bir şölen havasında gerçekleşecek. Bütün vatandaşlarımızın kongremize teşrifleriyle beraber Ankarada önemli bir şölen yaşamış olacağız. Bu konuda tüm arkadaşlarımız gereken hazırlıklarını tamamladı. İnşallah Cumartesi günü de bayram öncesinde bir şölen yaşamış olacağız şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık