Ahmet Güneş Ak Partiden Belediye Başkanı Aday Adayı Oldu

AK Parti Safranbolu eski ilçe Başkanı Ahmet Güneş, gazetecilerle bir araya gelerek 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde AK Partiden Safranbolu Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Ahmet Güneş Ak Partiden Belediye Başkanı Aday Adayı Oldu
  • 08 Ekim 2018, Pazartesi 15:01
AK Parti Safranbolu eski ilçe Başkanı Ahmet Güneş, gazetecilerle bir araya gelerek 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde AK Partiden Safranbolu Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu açıkladı.
Safranboluda gazetecilerle bir araya gelen Ahmet Güneş, Belediye Başkanı olduğunda yapmayı düşündüğü projeler hakkında bilgiler verdi. Safranbolu ilçesinin sahip olduğu kültürel mirası korumadaki başarısı ile 1994 yılında UNESCO tarafından dünya miras listesine alındığını ve tarihi boyutu, mimari yapısı, geleneksel evleri, doğal güzellikleriyle de dikkatleri üzerine çekerek kültür turizminin en önemli noktalarından biri olduğunu belirten Güneş, kültür mirası koruyarak bu günlere ulaştıran belediye başkanlarına teşekkür etti.
Güneş, Safranbolu turizminin en önemli noktasının kültürel sermaye olduğunu ve bu açıdan eksikliklerin tespit edilip gidermek adına çalışmalar yapacaklarını ifade ederek şunları söyledi: “İlçemizi ziyarete gelen misafirlerimize yeteri kadar gezi alternatifleri sunamıyoruz. Kültür mirasımız sadece Eski Çarşımız ile sınırlı değil. Kanyonlarımız, camilerimiz, mağaralarımız, köprülerimiz, hamamlarımız ve taşınmaz birçok sayısız kültürel eserlerimiz var. Detaylı bir çalışma ile bu eserlerin tanıtımları yapılıp ulaşım ve gezi bilgileri verilmelidir. Böylelikle gelen misafirlerimizi ilçemizde daha uzun süre ağırlayabiliriz. Islah edilen Akçasu Deresi ve tabakhanede ki eski deri merkezi en kısa sürede gezi güzergahı haline getirilmelidir. Çarşımıza her daim örnek teşkil edecek şekilde önem vermek durumundayız. Bunun için gerekirse Eski Çarşı ile ilgilenen özel ekipler kurmalıyız. Kıranköy Cumhuriyet Caddesi Ulu Camii çevresini hatta Kanlıkaya Eski Çarşı bağlantı yolunu restore ederek yaya turizmine açmalıyız. Halkımızın hafta sonlarında ailecek gidebilecekleri merkeze yakın yeni mesire alanları oluşturmalıyız.”
“Çözüm üreten belediyecilik anlayışını benimseyeceğiz”
Emeklilerin sorunlarını bildiğini ve onların daha rahat ve huzurlu bir yaşama kavuşması için belediyenin imkanlarıyla proje tasarıları oluşturup uygulama sahasına kavuşturacaklarını söyleyen Güneş, “ Esnaflarımızın sorunlarını biliyor bu sorunları esnaf temsilcilerimiz ve esnaflarımızla sık sık bir araya gelerek çözmenin gayreti içinde olacağız. Sorun üreten değil çözüm üreten belediyecilik anlayışını benimseyeceğiz. 38 yıldır bu ilçede çeşitli iş kollarında esnaflık yaptım ve yapmaya da devam ediyorum. Beş yıl belediye meclis üyeliği ve yedi yıla yakın ilçe başkanlığı yapmış olmanın verdiği özgüvenle teşkilat çalışmaları ve belediyecilik konularında da tecrübe sahibi olduğumu ifade etmek isterim. Kısacası sorunları biliyor ve çözümün bizde olduğunu söylüyorum. Bundan dolayı AK Partiden Safranbolu Belediye Başkanlığına aday adayı olduğumu ifade ediyor, takdirin genel merkeze ait olduğunu belirtiyor sizleri ve halkımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık