Adanada 5 Bin Kişiye Aşura Dağıtıldı

AK Parti Adana İl Başkanlığınca Sabancı Merkez Camiinde Cuma namazı çıkışı vatandaşlara aşure ikramı yapıldı.

Adanada 5 Bin Kişiye Aşura Dağıtıldı
  • 28 Eylül 2018, Cuma 14:51
AK Parti Adana İl Başkanlığınca Sabancı Merkez Camiinde Cuma namazı çıkışı vatandaşlara aşure ikramı yapıldı.
AK Parti Adana İl Başkanlığı, Sabancı Merkez Camiinde Cuma namazının ardından vatandaşlara aşure ikram etti. Etkinliğe AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Jülide Sarıeroğlu ve AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni de katıldı. Etkinlikte, yaklaşık 5 bin kişiye aşure ikram edildi.
AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, aşurenin paylaşmak olduğunu belirterek, “Birlik beraberliği, muhabbeti hayırda paylaşmayı esas alan bir liderin izinde yürüyoruz. Bu mübarek ayda Adanalı hemşehrilerimizle güzelliği paylaşmak adına böyle bir etkinlik planlıyorduk. Genel Başkan Yardımcımız Jülide Sarıeroğlunun Adanaya gelmesini fırsat bilerek, Ortadoğunun en büyük camisi olan Sabancı Merkez Camisinde hemşehrilerimize aşure dağıtıyoruz. Paylaşmanın güzelliğini burada yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu ise aşure dağıtımı sırasında aşurenin bereketlendiğini belirterek, “Adanamızda Cuma sonrası birliğin, beraberliğin, kardeşliğin simgesi olan aşureyi dağıtıyoruz. İnşallah hem ülkemize hem Adanamıza bolluk bereketlilik getirsin” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık