Adana Trafiğine Başkan Sözlü Neşteri

Adana trafiğine Başkan Sözlü neşteri   Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kenti rehabilite ederek çevresini değiştiren dev projeleri birer birer hayata geçiriyor.

Adana Trafiğine Başkan Sözlü Neşteri
  • 04 Haziran 2018, Pazartesi 9:51


TÜRKİYEDE İLKLER BAŞKAN SÖZLÜ İLE

Hemşerilerinden aldığı güç ile bir belediyenin kendi kaynakları ile yapabileceği en büyük projeleri Adanalı hemşerilerine armağan eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, milliyetçi ve üretken belediyecilik anlayışının en verimli örneğini sergileyerek kentin vizyonunu değiştirecek projeleri birer birer tamamlıyor. Yapımı tamamlandığında her gün yaklaşık 100 bin aracın geçeceği, Türkiyede bir belediyenin kendi kaynakları ile yaptığı en büyük köprü olan Devlet Bahçeli Köprüsünde çalışmalar hızla ilerliyor. Bölgedeki trafik yükünü omuzlayacak olan Devlet Bahçeli Köprüsünde gece gündüz hummalı bir çalışma sürüyor.

SAHİL YOLUNDA ÜÇÜNCÜ ETAP DEVAM EDİYOR

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlünün vizyon projeleri arasında yer alan Adnan Menderes Sahil Yolunda üçüncü etap çalışmaları aralıksız devam ediyor. Vatandaşların ortak kullanım alanı olan Seyhan Baraj Gölünde uygulamaya koyduğu Adnan Menderes Sahil Yolu Düzenleme ve Kültür Aksı Projesi ile daha önce işgal altında olan alanları bisiklet yolu ve koşu yolu, kaldırım, sahil düzenlemesi ve rekreasyon uygulamaları ile işgalden kurtararak vatandaşların hizmetine sunan Adana Büyükşehir Belediyesi, Adnan Menderes Sahil Yolunun gidiş yönüne göre solunda da oldukça geniş bir yeşil alan kazandırdı. Yeşil alanı vatandaşların piknik yapıp hoş vakit geçirebileceği bir çevre düzenlemesi ile şekillendiren Büyükşehir Belediyesi, Amerikan Adasındaki işgalleri önlemeye hazırlanıyor.

ALPARSLAN TÜRKEŞTE BİRİNCİ ETAP TAMAMLANDI

Kente prestij kazandıran projelerin yanı sıra ulaşımdaki problemlere de köklü çözümler getiren projeleri birer birer hayata geçiren Başkan Hüseyin Sözlü, Alparslan Türkeş Farklı Seviyeli Kavşak Projesinin ilk etabını tamamladı. Bu proje ile Alparslan Türkeş Bulvarına sağlı sollu 6 adet olmak üzere toplamda 824 metre uzunluğunda, 2şer şeritli taşıt köprüsünün inşaatı yürütüldü. Hafif Raylı Sistem güzergahına paralel devam ettirilen projede yan yol bağlantılarıyla Mavi Bulvar ve Kasım Ener Caddesine geçiş verildi. Projenin etki alanı içinde kalan otoyol geçiş köprülerinin her iki yanında da 6 metrelik genişletme yapıldı. Viyadüklerle Mavi Bulvar ve Kasım Ener Bulvarı ile ilişkisi kesilen, köprülerle otoyolu transit geçen Alparslan Türkeş Bulvarında ilk etap tamamlanarak hizmete açıldı.

GİRNE KÖPRÜSÜ NEFES ALMAYA HAZIR

Karaisalı kırsalında iki aracın yan yana geçemediği yola uçak indiren, yıllarca ihmal edilen Göller Yaylasına adeta dağları delerek yol yapan Başkan Hüseyin Sözlü, ulaşım master planına eşgüdümlü yürüttüğü çalışmalar kapsamında şehrin trafik yükünü omuzlayan projeleri peş peşe uygulamaya koyuyor. Başkan Hüseyin Sözlünün D-400 trafiğini rahatlatmak amacı ile gerçekleştirdiği son kritik hamlesi de Girne Köprüsünün 10 şeritli yola çıkarılma projesi oldu. Proje kapsamında sağlı sollu yaya köprüleri yıkılarak yerine taşıt köprüleri yapılacak mevcut yere köprüleri üçbuçuk metre yerine 11,5 metre genişliğine ikişer şeritli köprüler inşa edilecek. Yapılan bu ilave köprülerle köprünün genişliği 25 metreden 52,5 metreye çıkarılacak yani kapasitesi iki kat arttırılmış olacak. Toplamda Girne Köprüsünün platform genişliği 10 şeritli köprü haline gelmiş olacak.

#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık