Adalet Bakanı Gül, Sakarya Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Etti

Bölge Adliye Mahkemesinin açılışı dolayısıyla Sakaryada bulunan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Adalet Bakanı Gül, Sakarya Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Etti
  • 05 Eylül 2018, Çarşamba 14:33
Bölge Adliye Mahkemesinin açılışı dolayısıyla Sakaryada bulunan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
Ziyarette Vali İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Milletvekili Recep Uncuoğlu, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Tugay Komutanı Tuğgeneral İdris Acartürk, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, ilçe belediye başkanları ve bürokratlar yer aldı. Büyükşehir Belediyesi ziyaretinin ardından Bakan Gül şehir merkezinde esnaf ziyaretinde bulunarak, bereketli kazançlar diledi.
Adalet Bakanı Abdülhamit Gülü Büyükşehir Belediyesinde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, “Uzun süredir şehrimizde inşa edilen Bölge Adliye Mahkemesinin açılışı için beklenti içerisindeydik. Vatandaşlarımızın da bu konuda talepleri oluyordu. Bugün açılışını gerçekleştirmiş olduk. Hem milletimize hem adalet camiasına hem de şehrimize hayırlı olsun. Bu özel günde şehrimize gelen Adalet Bakanımız Sayın Abdülhamit Güle teşekkür ediyorum diye konuştu.
Sakaryada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Gül, Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğluna teşekkür ediyorum. Sakaryaya hizmet aşkı ile dolu olan Başkanımız ile daha önce de çalışmıştık. Bugün de Bölge Adliye Mahkemesinin açılışı vesilesiyle Sakaryadayız. Büyükşehir Belediyemizi de ziyaret ederek Başkanımız Zeki Toçoğluna başarı dileklerimizi ilettik. Sakarya her geçen gün daha fazla gelişiyor, büyüyor. Hem hükümetimizin hem de yerel yönetimlerimizin yatırımları Sakaryaya değer katıyor. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Bölge Adliye Mahkemesi de Sakaryaya hayırlı olsun dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık