5 Yıl Aradan Sonra Ak Parti Kızılcahamamda

AK Parti, 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısını 5 yıl aradan sonra yine Ankaranın Kızılcahamam ilçesinde yapıyor.

5 Yıl Aradan Sonra Ak Parti Kızılcahamamda
  • 05 Ekim 2018, Cuma 15:20
AK Parti, 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısını 5 yıl aradan sonra yine Ankaranın Kızılcahamam ilçesinde yapıyor.
5-7 Ekim tarihleri arasında Kızılcahamamda yapılacak istişare ve değerlendirme toplantısına tüm AK Partili milletvekilli ve bakanlar aileleri ile birlikte katılıyor. 5 yıl öncesine kadar Kızılcahamamda yapılan istişare toplantıları FETÖ operasyonları nedeniyle Afyonkarahisara alınmıştı.
5 yıl aradan sonra AK Parti kampının Kızılcahamamda yapılıyor olması kenti harekete geçirdi. Kamp nedeniyle kentin her tarafında geniş güvenlik önlemleri alınırken, cadde ve sokaklar bayraklar ve Cumhurbaşkanı Erdoğanın resimleri ile süslendi, Cumhurbaşkanı Erdoğana hitaben pankartlar asıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğanın daha önceki kamplarda ziyaret ettiği meşhur kıl çadır ise Cumhurbaşkanı Erdoğan için hazırlıkları tamamladı. İşletme sahipleri Cumhurbaşkanı Erdoğan için hazırlıkları tamamladıklarını belirterek, 5 yıldır süren hasretin sona ermesinden dolayı çok mutlu olduklarını kaydettiler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık