Sefinç, Güven Tazeledi

Cizre Kızılay Şubesi olağan genel kurul kongresinde mevcut başkan Salih Sefinç, tekrardan göreve seçilerek güven tazeledi.

Sefinç, Güven Tazeledi
  • 21 Ekim 2018, Pazar 11:31
Cizre Kızılay Şubesi olağan genel kurul kongresinde mevcut başkan Salih Sefinç, tekrardan göreve seçilerek güven tazeledi.
Kızılay Cizre Şubesinin kongresi, Kızılay Genel Sekreteri Hüseyin Canın katılımıyla gerçekleştirildi. Yapılan kongre sonucu, Cizre TSO Yönetim kurulu Başkanı Salih Sefinç, yeniden şube başkanlığına seçildi. Sefinç, Kızılay görevine geldikleri andan bugüne kadar bu görevi severek yaptıklarını dile getirerek, “Kızılay önüne dünyanın en iyi insani yardım örgütü olma hedefini koymuştur. Bu anlamda bizlerde Kızılay Cizre Şubesi olarak göreve geldiğimiz günden bugüne kadar, halkımıza Kızılayın yardımlarını ve faaliyetlerini ulaştırmada elimizden geldiğince caba göstermeye çalıştık. Bu konuda da bizleri yalnız bırakmayan Kızılayın Değerli yönetimiydi. İnşallah önümüzdeki dönemde de daha büyük bir gayret ve özveri ile çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık