Siirtte Pttden 178. Müşteriye Hediye

Siirt PTT Başmüdürlüğünce, kurumun kuruluş yıl dönümü dolayısıyla 178inci müşteriye çeşitli hediyeler verildi.

Siirtte Pttden 178. Müşteriye Hediye
  • 23 Ekim 2018, Salı 16:06
Siirt PTT Başmüdürlüğünce, kurumun kuruluş yıl dönümü dolayısıyla 178inci müşteriye çeşitli hediyeler verildi.
PTTden 178. Müşteriye Kuruluş Yıldönümü Hediyesi Posta ve Telgraf Teşkilatının (PTT), kuruluş yıl dönümü nedeniyle Siirt Merkez Şubesinde gişe işlemi yaptıran 178. müşterisi olan Saim Çınar aldı vatandaşa çeşitli hediyeler verildi. Siirt PTT Başmüdürü Abbas Akdeniz, köklü bir tarihi geçmişe ve kültürel mirasa sahip olan teşkilatın 178nci kuruluş yıldönümüne ulaşmanın onur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Akdeniz, “Teşkilatımız, kurulduğu 23 Ekim 1840 tarihinden bu güne bu yüce millete en iyi hizmeti sunma yolundaki özverili çalışmaları, yeniliğin ilk hedef olarak alındığı ve her değişimin hızlıca benimsendiği bir sistem üzerine kuran PTT teknolojinin getirdiği yenilikleri büyük bir dikkat ve titizlik ile müşteri beklentilerini karşılayacak şekilde hizmet sunmaktadır dedi.
Saim Çınar adlı müşteri, “PTTnin böyle hizmetler sunması gurur verici çokta şaşırdım. Çok ta şanslı biri değilim. PTT şansımı açtı benim. Çocuklara da birçok hediye verdiler. Çok teşekkür ederim. Siirtte hizmetlerden dolayı çok memnunum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık