İktisas Spor Kulübü Sezon Açılış Töreni Yapıldı

Siirt İktisas Spor Kulübü, 4 branşta 200ün üzerinde sporcuyla 2018-2019 sezonunu düzenlenen törenle açtı.

İktisas Spor Kulübü Sezon Açılış Töreni Yapıldı
  • 25 Ekim 2018, Perşembe 10:48
Siirt İktisas Spor Kulübü, 4 branşta 200ün üzerinde sporcuyla 2018-2019 sezonunu düzenlenen törenle açtı.
Spor Lisesi kapalı salonunda gerçekleşen törene Siirt Valisi Ali Fuat Atik, eşi Fulya Atik, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Siirt Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri İrfan Sağlam ve Hüsamettin Şahin, TFF İl Temsilcisi Ahmet Muhtar Akıncı, Fen Lisesi Müdürü İdris Yolbaş, antrenör ve sporcular katıldı. Kurban kesilmesi ve dua edilmesiyle başlayan tören, daha sonra salonda devam eden programda saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla devam etti. Kulübün geçmişi hakkında bilgi veren eğitimci İsmail Eyriparmak, kulübün 2012 yılında tamamen eski şampiyonların bir araya gelerek başta güreş branşı olmak üzere birçok branşta faaliyet gösterdiğini aktardı.
Kulübün gelecek vadeden sporcuları desteklediği, başta milli takım olmak üzere Türkiyenin büyük kulüplerine ve üniversitelerin Beden Eğitimi Spor Yüksek Okullarına öğrenci de yetiştirdiğini belirten Eyriparmak, bünyesinde dünya ve Avrupa güreş şampiyonları yetiştirdiğini aktardı. Eyriparmak, Hakan Kızılaslan ile 18-24 Temmuz 2016da İsveçin Stockholm kentinde düzenlenen Yıldız erkekler Greko-Romen güreşte Balkan ikinciliği, 2016da Gürcistanın Tiflis kentinde 50 kiloda Abdullah Toprakın dünya üçüncülük derecesi, Barış Erbek ve Murat Kalkan ile Balkan Şampiyonluğu dereceleri aldığını aktardı.
Yapılan konuşmasının ardından Vali Atik, Belediye Başkan Vekili Taşkın ve İl Emniyet Müdür Vekili Kızılaya, üzerinde isimlerinin yazılı olduğu birer kulüp forması hediye edildi.
Eşi Fulya Atik ile sporcularla sohbet eden Vali Atik, başarılarından dolayı İktisas Spor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi Okul Müdürü Mehmet Şair Kayaalpı tebrik etti. Etkinlik, yapılan gösteriyle sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık