Şanlıurfada Müslüm Filmi Oyuncularına Yoğun İlgi

Şanlıurfada özel bir alışveriş merkezinde dün vizyona giren Müslüm filminin oyuncularına Şanlıurfada izleyicilerle bir araya geldi.

Şanlıurfada Müslüm Filmi Oyuncularına Yoğun İlgi
  • 27 Ekim 2018, Cumartesi 17:30
Şanlıurfada özel bir alışveriş merkezinde dün vizyona giren Müslüm filminin oyuncularına Şanlıurfada izleyicilerle bir araya geldi.
Sinemaseverler ile müzik severlerin uzun zamandır beklediği “Müslüm” filmi dün vizyona girdi. Filmin oyuncularından Gürsesin babasını canlandıran Turgut Tunçalp, annesini canlandıran Ayça Bingöl ve çocukluğunu canlandıran Şahin Kendirci, filmin gösterimi öncesi bir AVMnin sinema salonunda izleyicilerle bir araya geldi. Filmin izlenmesi tavsiyesinde bulunan oyuncular daha sonra salonları gezerek seyircileri selamladı.
Müslüm filminde Müslüm Gürsesin annesini canlandıran Ayça Bingöl, “Bu ölüm Müslümün hayatında bir dönüm noktası olmuştur. Bütün şarkılarındaki acısı yaşadıklarıyla ilgilidir. Muhterem Hanımla bir araya geldikten sonra tekrar hayata umutlu bakmaya başlamış. Hayatının geneli çok üzücü bir hayat ancak buna rağmen devam demiş. Filmin ne kadar izleneceğini bilemem ama çok izleneceğini düşünüyorum. Türkiyenin her kentinden kişilerin ve yurt dışındaki Türklerin merakla beklediği bir film ondan izleneceğine eminim” dedi.
Müslüm filminde Müslüm Şanlıurfalı sanatçı Şahin Kendirci ise Müslüm babanın gençliği canlandırmak benim için gurur verici olduğunu ve herkese teşekkür ettiğini belirtti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık