Ceylanlar, Evinde Suruç Gençliksporu Affetmedi

Ceylanpınar Belediyespor, kendi sahasında karşılaştığı Suruç Gençliksporu 3-0 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

Ceylanlar, Evinde Suruç Gençliksporu Affetmedi
  • 30 Ekim 2018, Salı 10:27
Ceylanpınar Belediyespor, kendi sahasında karşılaştığı Suruç Gençliksporu 3-0 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.
Ceylanpınar Belediyespor Süper Amatör Liginin 4üncü haftasında kendi evinde ve kendi seyircisi önünde Suruç Gençliksporu ağırladı. Ceylanpınar İlçe Stadınde oynana maça hızlı başalayn taraf ev sahibi Ceylanpınar Belediyespor oldu. Kısa sürede rakip kaleye ablukaya alan Ceylanlar 42nci dakikada Bünyamin Eratın attığı şık golle durumu 1-0 yaptı. Atılan gol ilk yarının da skorunu belirledi ve Ceylanpınar Belediyespor soyunma odasına 1-0 galip gitti.
İkinci yarıda ise sahada bambaşka bir Ceylanpınar Belediyespor vardı. Kısa sürede oyunu rakip alana yıkan Mavi Beyazlılar 50inci dakika da Kerim Kılıç ile durumu 2-0 yaptı. İkinci golden sonra oyuna iyice yüklenen Ceylanlar 55te ise Eyüp Boz ile durumu 3-0 yaptı. Dakikalar 60ı gösterdiğinde ise bu sefer sahaya Ceylanpınar Belediyespor kalecisi Muzaffer Çağrıtekin çıktı ve panaltıyı engelleyerek taraftardan alkış oldu. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Ceylanpınar Belediyespor sahadan 3-0 galip ayrıldı. Ceylanpınar Belediyespor bu maçtan aldığı 3 puanla puanını 6ya çıkardı ve ligde 6ncı sırada yer aldı. Öte yandan Ceylanpınar Belediyespor ligin 5inci haftasında deplasmanda Akçakale Belediyespora konuk olacak.
Ceylanpınar Belediyespor Teknik Direktörü Ferhan Çelik, galibiyeti ilçe halkına armağan ettiklerini ifade etti. Çelik, Dördüncü maçımızda ligin güçlü ekiplerinden Suruç Gençliksporu konuk ettik. Güçlü rakibimize 3-0 üstünlük sağlayarak hanemize 3 puanı yazdırdık. Önümüzdeki hafta da kardeş takımımız Akçakale Belediyespora konuk olacağız. Birkaç günlük iznin ardından bu maç için de çalışmalara başlayacağız. Bu maçta bizlere yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Bu önemli galibiyeti Ceylanpınar halkına armağan ediyoruz dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık