Zihni Şahine Ziyaretçi Akını

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, ADD'den Ülkü 1ları'na, şehit yakınlarından lösemili ve otistik çocuklara toplumun hemen her kesiminden vatandaşın adeta ziyaretçi akınına uğramaya devam ediyor. Başkan Şahin, "Zengin, fakir, yaşlı, genç demeden halkımız için seferber olduk" dedi.

Zihni Şahine Ziyaretçi Akını
  • 22 Aralık 2018, Cumartesi 14:20

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, toplumun hemen her kesiminden vatandaşla makamında buluşmaya devam ediyor. Başkan Şahin, dün ve bugün de, Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) yöneticilerinden Ülkü Ocağı gençlerine birçok kesimle bir araya geldi, dert dinledi, sorun çözdü.


EĞİTİMCİLER VE KAYMAKAM KURNAZ

Başkan Zihni Şahin ilk olarak, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necdet Bal ile İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Halil İbrahim Akmeşeyi ağırladı. Milli eğitimin sorunları üzerine fikir alışverişi yapılan ziyaretinden ardından Başkan Zihni Şahin, Vezirköprünün yeni kaymakamı Kudret Kurnazı makamında ağırladı.


MAKAMDA ZİYARETÇİ YAĞMURU

Başkan Zihni Şahinin bir diğer konukları ise ADD Başkanı Dr. Işık Özkefeli ve yönetim kurulu üyeleri oldu. Başkan Şahin daha sonra sırasıyla Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Sosyal Hizmetler Yönetmeni Özge İzmirli, Halkla İlişkiler Uzmanı Tuğba Apaydın ve Aile Temsilcisi Erol Korkmazı, Samsun Otizm Çocuklar Derneği Başkanı Ayça Nedret Yüceer ve yönetimini, Bafra Sürmeli Mahallesi Derneği Yönetimini, Samsun 1919 Görme Engelliler Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyelerini, Ülkü Ocakları mensubu gençleri ve şehit teğmen Ahmet Altunoğlunun babası Mehmet Altunoğlunu, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Derya Oktay ve Dekan Yardımcıları ile eski Kültür ve Turizm Müdürü Yüksel Ünalı misafir etti.


GÖNLÜM, KARADENİZ GİBİ COŞKULU

Başkan Şahin, yaptığı açıklamada, Samsunlularla birlikte olmanın kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu belirterek, Samsun denince Karadeniz gibi çoştu bizim gönlümüz. Her kapıyı çalmak, her insanımızın elini sıkmak ve kucaklamak istedik. Bazen yetişemedik, bazen ulaşamdık. Belki eksik kaldık ama samimi niyetimiz hep bu yönde oldu. Zengin fakir, yaşlı genç, kadın erkek demeden, hiçbir ayırım yapmadan 17 ilçemiz ile gönül seferberliği içerisinde olduk.

Çünkü inandık ve dedik ki; biz Samsun olarak büyük bir aileyiz.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık