Başkan Zihni Şahin, Sabır Diledi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, baraj gölünde balık tutarken kaybolan Onur Özcan'ı arama kurtarma çalışmalarını yerinde inceledi, ailesine sabır diledi.

Başkan Zihni Şahin,  Sabır  Diledi.
  • 20 Aralık 2018, Perşembe 6:10
Başkan Zihni Şahin, 2 gün önce balık avlamak amacıyla Derbent Baraj Gölüne açılan ve bir müddet sonra kayolan 52 yaşındaki Onur Özcanı arama kurtarma çalışmalarının yürütüldüğü Boğazkaya Mahallesindeki sahada incelemelerde bulundu. Burada Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şubesi Sualtı Grup Amirliği dalgıç polisleri ile Jandarma Arama Kurtarma(JAK) ekipleriyle bir süre görüşen Başkan Zihni Şahin, daha sonra Onur Özcanın aile fertleriyle bir araya geldi. Başkan Şahin, Endişe ve acı bir durum. Allah sizlere sabır versin temennisinde bulundu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık