Başkan Zihni Şahin, Bakan Mustafa Varankı Ağırladı.

'Samsun, teknoloji ile büyüyor' Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, makamında ağırladığı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a, Samsun'u anlattı.

Başkan Zihni Şahin, Bakan Mustafa Varankı Ağırladı.
  • 19 Aralık 2018, Çarşamba 12:30
Çeşitli ziyaretler kapsamında Samsuna gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahini ziyaret etti. Başkan Zihni Şahin, Bakan Mustafa Varanka, Samsun ile ilgili bir sunum yaptı, Samsun, gelişimini teknolojik ve bilimsel yatırımlarıyla birlikte sürdürüyor dedi.

LOJİSTİK MERKEZDE İNCELEME
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Samsunda ilk olarak Lojistik Merkezini ziyaret etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Milletvekili Fuat Köktaş, Vali Osman Kaymak, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Ondokuzmayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Samsun Üniversitesi Rektörü Mahmut Aydın,  Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve AK Parti Samsun İl Başkanı  Hakan Karadumanın eşlik ettiği Bakan Mustafa Varank, ardından Samsun Akredite Metal Metroloji ve Kalibrasyon Laboratuvarında da incelemelerde bulundu.

ŞAHİN: HEDEFLERİMİZDE İLERLİYORUZ
Bakan Mustafa Varank, Samsun Valiliği ziyaretinin ardından, Büyükşehir Belediyesini geçti. Burada çiçeklerle karşılanan Bakan Mustafa Varankı makamında ağırlayan Başkan Zihni Şahin, Samsun ile ilgili bir sunumda bulundu. Karadenizin Anadoluya açılan kapısı olan Samsunun her alanda büyüme kaydettiğini belirten Başkan Zihni Şahin, Tarım, turizm ve sanayi alanlarında belirlenen hedefler doğrultusunda yapılan çalışmalarımız meyvelerini almaya başladı. Samsunu bu 3 alanda da kalkınmasını sürdüren bir kent haline getirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bunu yaparken de teknolojik ve bilimsel tüm verileri değerlendiriyoruz. Özellikle sanayi alanındaki yatırımların teknolojik ve bilimsel olması yönünde Büyükşehir Belediyesi olarak imkanlar dahilinde her türlü desteği veriyoruz dedi.

VARANK: SAMSUN KENDİNİ İSPATLADI
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ise, Samsunun Türkiye için önemini bildiklerini belirterek, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Karadeniz Toplantısı ve Milli Teknoloji Zirvesine katılmak için Samsundayız. Bu tür toplantılar ve etkinlikler ile Samsun, sanayi ve teknoloji alanlarındaki atılımını da ispatlamış bulunuyor diye konuştu. Başkan Zihni Şahin, günün anısına Bakan Mustafa Varanka içerisinde mini kaftan bulunan tablo hediye etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık