Başkan Şahinden Vali Aksoya Ziyaret

'Samsun'un sevdalısıyız' Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti, "Eski valimiz tam bir Samsun sevdalısı. Bunu bir kez daha gördük" dedi.

Başkan Şahinden Vali Aksoya Ziyaret
  • 20 Aralık 2018, Perşembe 7:05

Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, eski Samsun Valisisi, şimdi ize Kocaeli Valisi olan Hüseyin Aksoyu makamında ziyaret etti. Başkan Zihni Şahin, Tam bir Samsun sevdalısı olan sayın valimiz, bizlere gösterdiği yakın ilgi ve misafirperverlikle bunu bir kez daha gösterdi dedi.


GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATTIK

Yılport Samsunsporun Sakaryaspor ile oynayacağı deplasman müsabakası izlemek üzere bu kente giden Başkan Zihni Şahin, ilk olarak Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoyu ziyaret etti. Samsunda görev yaptığı süre içerisinde Samsunluların takdirini kazanan Vali Hüseyin Aksoy, Başkan Zihni Şahini makamında ağırladı. Vali Aksoy, Sayın Başkan ile Samsunda bulunduğum süre içerisinde birlikte çok güzel hizmetlere imza attık. Kendisiyle çok sevdiğim Samsun üzerine sohbet ettik. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum diye konuştu.


YAKIN İLGİ, MÜKEMMEL MİSAFİRPERVERLİK

Vali Hüseyin Aksoyu, Tam bir Samsun sevdalısı olarak nitelendiren Başkan Zihni Şahin, Değerli Valimiz, Samsuna önemli hizmetlerde bulundu. Samsun sevgisini hepimiz biliyoruz. Bu nedenledir ki Samsunlular da kendisini unutmuyor, unutmayacak.

Sayın valimiz bizleri ağırladı. Yakın ilgi ve mükemmel misafirperverliğine hemşerilerim ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Zihni Şahinin Vali Hüseyin Aksoyu ziyaretinde Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Samsunlu iş adamı H. Kaya Aşcı da yer aldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık