Sakaryada Cumhuriyet Coşkusu Yeşil Sahalara Taştı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 95inci yıl dönümünde yeşil sahalarda da coşkulu ve görkemli bir şekilde kutlandı.

Sakaryada Cumhuriyet Coşkusu Yeşil Sahalara Taştı
  • 30 Ekim 2018, Salı 11:48
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 95inci yıl dönümünde yeşil sahalarda da coşkulu ve görkemli bir şekilde kutlandı.
Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASFK) Yönetim Kurulu ile Ferizli 100. Yıl Spor eski futbolcuları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95inci yıl dönümü dolayısıyla karşı karşıya gelerek dostluk maçı yaptı. Gerçekleşen maç bir hayli neşeli geçti. Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ile futbol severlerin tadına doyamadığı maçta ASFKspor; Yaşar Zımba, Recep Odabaş, Hidayet Kahya, Tezcan Demir, Hasan Özkan, Hasan Zandolu, Selçuk Kurt, Recep Erbaş, Ali Kemal Yener, Fatih Kanbur, Sezgin Tutar, Cavit Yılmazdan oluştu. ASFKsporun teknik patronluğunu ise Necati Tiryaki yaptı.
Ferizli 100. Yıl Spor ise; Zeki Muzaç, Mustafa Gündoğdu, Erdal Erebilir, Yılmaz Yayla, Efkan Gürel, Murat Aytaç, Ender Tunca, Muammer Keçeci, Yüksel Kadıoğlu, Mehmet Arslan, Selçuk Gürses, Ertekin Sarı, Muzaffer Bektaş ve Hüseyin Cumalıdan oluştu. Eski yıldızların teknik direktörlüğünü ise Hacı Murat İçel yaptı. Baştan sona çekişmeli ve Fair Play geçen karşılaşmada ASFK Başkanı Yaşar Zımba, Mustafa Gündoğdu, Erdal Erebilir, Hidayet Kahya futbollarıyla göz doldurdu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık