Bozuk Yolları İçin Yol Kapatma Eylemi Yaptılar

Sakaryanın Karapürçek ilçesinde yollarının bozuk olduğunu iddia eden vatandaşlar yol kapatma eylemi yaptı.

Bozuk Yolları İçin Yol Kapatma Eylemi Yaptılar
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 13:21
Sakaryanın Karapürçek ilçesinde yollarının bozuk olduğunu iddia eden vatandaşlar yol kapatma eylemi yaptı.
Karapürçek İlçesi Yazılı Gürgen Mahallesinde yollarının bozuk olduğunu ileri süren vatandaşlar yol kapatıp eylem yaptı. Mahallelerinde yapılan altyapı çalışmalarının üzerinden neredeyse bir yıl geçtiğini söyleyen vatandaşlar, çareyi eylem yapmakta bulduklarını ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlunun yaşadıkları çileyi görmelerini istedi. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, “Bizim oylarımız ile o koltuklarda oturmayı biliyorlar. Ama bize hizmet etmeyi bilmiyorlar. Biz oylarımızı hizmet alalım diye verdik. Önümüzde yerel seçim var. Hangi yüzle gelip bizden oy isteyecekler. Bize bu çileyi reva görenlere oy vermeyeceğiz” dediler.
Mahalle halkının eylem yaptığı haberini alan jandarma ekipleri olay yerine geldi. Mahalle sakinleri, jandarmanın gelmesinin ardından olaysız bir şekilde dağıldılar.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık