Üroloji Uzmanı Başeskioğlu Göreve Başladı

Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Barbaros Başeskioğlu Acıbadem Eskişehir Hastanesinde tam zamanlı hasta kabulüne başladı.

Üroloji Uzmanı Başeskioğlu Göreve Başladı
  • 07 Ağustos 2018, Salı 13:08
Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Barbaros Başeskioğlu Acıbadem Eskişehir Hastanesinde tam zamanlı hasta kabulüne başladı.
Acıbadem Eskişehir Hastanesi Üroloji ekibine katılan Doç. Dr. Barbaros Başeskioğlu 2009 yılında öğretim üyesi olarak Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Üroloji Anabilim Dalında çalışmaya başladı. ‘Minimal İnvaziv Cerrahi branşıyla ilgilenen Doç. Dr. Başeskioğlu böbrek tümörleri, prostat kanseri ve mesane kanserlerinde yaptığı önemli çalışmaları ile tanınıyor.
Minimal İnvaziv Üroloji Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olan Doç. Dr. Barbaros Başeskioğlu özellikle böbrek taşları olmak üzere “Üriner Sistem Taş Hastalığında Endoürolojik Tedavi Yöntemi” konusunda çeşitli eğitimler verdi. Bu alanda birçok bilimsel çalışması bulunan Doç. Dr. Barbaros Başeskioğlu Acıbadem Eskişehir Hastanesi Üroloji Bölümü ekibine katılmasıyla ilgili “Acıbademde hizmet vermekten mutluluk duyuyorum” açıklamasında bulundu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık