Semt Polikliniği Günde 250 Hastaya Hizmet Veriyor

Amasyada Şeyhcui Mahallesinde hizmete giren semt polikliniğinde günde yaklaşık 250 hastaya hizmet veriliyor.

Semt Polikliniği Günde 250 Hastaya Hizmet Veriyor
  • 02 Temmuz 2018, Pazartesi 18:42
Amasyada Şeyhcui Mahallesinde hizmete giren semt polikliniğinde günde yaklaşık 250 hastaya hizmet veriliyor.
Önceden SSK ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi olarak kullanılan binanın 7 bin 100 metrekarelik alanının 4 Hazirandan itibaren Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde Şehit Jandarma Uzman Çavuş Kadir Çakı Semt Polikliniği olarak hizmet vermesi sonrası günde yaklaşık 250 hastanın tedavisinin yapıldığı açıklandı.
Alo 182 Merkezi Hastane Randevu Sistemine kayıtlı olan poliklinikte ilk etapta dahiliye, çocuk hastalıkları, genel cerrahi, kadın hastalıkları ve doğum, diş, KBB, kardiyoloji ile psikiyatri branşlarında uzman hekimlerin hizmet verdiği, yakın zamanda da göz ve ortopedi alanında da hizmet sunulacağı bildirildi.
Poliklinikte diyetisyen, enjeksiyon, pansuman, röntgen, tahlil ve laboratuvar hizmetleri, EKG ve tansiyon ölçümü, EKO, ultrason, NST ile gebe takip hizmetlerinin de sağlandığı poliklinikte ayrıca geleneksel ve tamamlayıcı tıp biriminde de kupa tedavisi uygulanıyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık