Şemsibey Mahallesi, Yıllar Sonra Aile Sağlık Merkezi Kavuşuyor

Van merkez Tuşba ilçesine bağlı Şemsibey Mahallesi, yıllar sonra Aile Sağlık Merkezi kavuşuyor.

Şemsibey Mahallesi, Yıllar Sonra Aile Sağlık Merkezi Kavuşuyor
  • 17 Ekim 2018, Çarşamba 10:43
Van merkez Tuşba ilçesine bağlı Şemsibey Mahallesi, yıllar sonra Aile Sağlık Merkezi kavuşuyor.
Şemsibey Mahalle Muhtarı Nadir Aydoğmuş, Aile Sağlık Merkezi yapılması için defalarca müracaat etmesine rağmen bir türlü mahalleye merkez yaptırılamadı. Muhtar Aydoğmuş, mahallesine Aile Sağlık Merkezi yapılması için İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Nevzat Akdoğana talepte bulundu. Sağlık Müdürü Akdoğan, tarafından kısa süre mahallede incelemelerde bulunduktan sonra dört birimlik Aile Sağlık Merkezi yaptırma kararı verildi.
Konu ile ilgili bilgi açıklama yapan muhtar Aydoğmuş, Vatandaşlarımızın Aile Sağlık Merkezi talebini kısa sürede yerine getiren İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Nevzat Akdoğana teşekkür ediyorum. Halkımız artık hastaneye gitmeden mahallemize yapılan Aile Sağlık Merkezinden yararlanarak daha iyi şartlarda hizmet alabilecekler dedi.
İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise, “Vatandaşların daha kaliteli bir sağlık hizmeti alabilmesi adına sağlık müdürlüğü olarak mahalleye dört birimden oluşan Aile Sağlık Merkezi yapmaktayız. Tamamen kendi olanaklarımızla bir ay içeresinde tamamlanması planlanan Aile Sağlık Merkezini teslim edeceğiz” denildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık